11. juli 2011

Gammelt nattbord

Dette nattbordet skal jeg gi et par strøk med maling i morgen. Så er det endelig klart for å tas i bruk.

Jeg har jaktet på et nytt nattbord til vårt soverom i over et års tid da jeg endelig fant det. I svigermors kjeller! (Nå har det stått noen måneder i garasjen som så mye annet.)

 (Jeg skal også male mitt skafferi i morgen. :-)
På toppen skal det egentlig være en marmorplate. Jeg tror den ligger et sted i kjelleren hos svigers men jeg har ikke funnet den. Nå har min mann laget en treplate til toppen i stedet. Det går veldig fint for jeg liker tre veldig godt. :-)
I morgen skal alltså platetoppen males og resten av nattbordet skal få litt maling også. Jeg går for eggehvit oljemaling. Pen hvit farge som ikke blir kritthvit.

Du skal selvfølgelig få se hele nattbordet når det er ferdig!

Nå sitter jeg her og lurer litt på om jeg skal spørre om å få det andre nattbordet også. Svigermor har to like i kjelleren... Jeg har egentlig en litt annen løsning på min side av sengen med en kurv på en knagg på veggen. Og jeg bruker også vinduskarmen til bøker og annet. Om du ser her så kan du skimte min side av sengen... :-) Jeg prøver med dette nattbordet først. Om det blir riktig fint må jeg nok vurdere å rote litt mer i kjelleren. ;-)

Ha en fin uke!...

3 kommentarer:

 1. Hei :)
  Nydelig nattbord.
  Så heldig du var som fant det hos din svigermor.
  Ble veldig fint med treplaten på toppen.
  Gleder meg til å se resultatet. :)

  SvarSlett
 2. For et vakkert nattbord! Synes det ser fint ut som det er, jeg, herlig slitt - men...det skal bli spennende å se hvordan det blir etter at du har malt det, også ;-)

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 3. Heldige deg som har fått så fint nattbord! Det er jeg på jakt etter også, men har ikke funnet noen som er så fine som dette. (Håper du får det andre også ;o)
  Spennende med skafferiplanene dine! Vi har skafferi/spiskammers i huset vårt, og det er mitt litt prosjekt der nå. Måtte rive alle hyllene ut, siden musene hadde kost seg der med masse god mat, men nå er veggene grunnet og taket har fått første strøk maling. Gleder meg til å innrede det etterhvert :o)

  Klem Mona

  SvarSlett