10. juli 2011

Nytt interiørprosjekt!
Endelig er det dags for et nytt interiørprosjekt hjemme hos oss!
Moro!

Om jeg noen gang skulle kjøpe meg et nytt hus (MEGET tvilsomt) så er det en ting jeg virkelig vil ha. Det er et SKAFFERI! For en drøm å ha et skafferi man kan gå inn i og skjule alle mulige rare matvarer, forpakninger, kjøkkenmaskiner og utstyr i.

Jeg elsker ordet skafferi, men hva heter det på norsk?! Noen som kan hjelpe?
Jeg er veldig fornøyd med løsningen på vårt kjøkken så det hadde vært vanskelig å bygge et skafferi uten å måtte nedprioritere noe annet. Men vi har et stort kjøkken så noe kan gjøres for å få et (om ikke annet) alternativt skafferi!

I helgen var mine foreldre på besøk og de hadde med seg noe som jeg har spurt om å få for lenge siden. De har hatt det hjemme hos seg og har ikke lenger bruk for det. (De har faktisk et til!)

Du kan skimte det på bildet.This is really not a pantry but it will become one! :) 
Before and after pictures are coming up!

Et lite mystisk bilde til...
Mitt "skafferi" er nå plassert på kjøkkenet men både jeg og mannen har noen oppgaver å løse før det er ferdig til bruk.

Dette blir veldig bra på vårt kjøkken. Det gjør at mye rot vil forsvinne fra under trappa og litt andre midlertidige lagringsplasser.

Både før og etterbilder kommer selvsagt!
Gleder meg! :)

5 kommentarer:

 1. Spiskammer...på norsk, og det kunne jeg også tenkt meg.
  Hva er det dere styrer med nå da. Noe med nøkkelhull...Venter spent på fortsettelsen ;-)

  SvarSlett
 2. Spiskammers? Vi skal inn med nytt kjøkken neste år. Da står spiskammers høyt på ønskelista.

  SvarSlett
 3. Hihi! Ja spiskammers er det! Takk jenter!

  SvarSlett
 4. Jeg har hatt spiskammer, men det var fryktelig vanskelig å holde orden. Jeg synes at store kolonialskuffer gir bedre oversikt. Også har jeg et kjellerrom med plass til saftkoker og andre store kjeler.

  SvarSlett
 5. Hm.. dette ble da meget mystisk! Blir spennende å se fortsettelsen:)

  Ha en fin kveld:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett