2. juli 2011

På vei til fest!I dag skal jeg i 60-års lag. Det gleder jeg meg veldig til!
Jeg har vært mye alene med den lille gubben i familien (15 måneder) i det siste
og ikveld blir det jentefest!
Vi blir en gjeng jenter i alle aldere i kveld og vi skal kose oss og drikke vin.
Disse bildene er fra en rekeaften i begynnelsen av MAI!
Da var det virkelig sommer!
I natt skal jeg sove borte også, det blir deilig det. Sove så lenge jeg har lyst til i morgen!
Nå må jeg nok prøve litt klær og bestemme meg for hva jeg skal ha på meg i kveld. Akkurat nå har jeg egentlig ikke kontroll i det hele tatt hva for klær jeg har i garderoben. Men som med interiør så liker jeg best å sette sammen antrekk av klær jeg har fått, arvet og kjøpt, til min egen stil. Det er morsomt.

Ha en fin lørdagskveld, det skal jeg! :-))

5 kommentarer:

 1. Du får det sikkert kjempekos!
  Så koselig det ser ut fra rekefesten, med sommerlig, frisk og delikat pådekking. Fikk faktisk lyst på reker jeg nå ;-)

  SvarSlett
 2. Nydelige sommerbilder!
  Ønsker deg en fin feiring i kveld :o)

  SvarSlett
 3. Kos deg i kveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Deilige bilder!!!! Som småbarns-Bestemor, så må jeg si at morraene er verst. Det å ikke kunne sove så lenge jeg vil, og kunne starte dagen med en kopp kaffe, en sjokoladebit og en bok på senga, for så å fylle opp badekaret med vann, og ta et laaaangt bad. Håper du hadde en flott kveld. Klemz Grethe

  SvarSlett
 5. Åh, vad gott!
  Svenska räkor ska det va. De härnere smakar mindre än isvattnet. Huff...
  Var ett tag sen jag var inne på din blogg ser jag för här var det massa kul att läsa. Och det ska jag göra nu!
  kram

  SvarSlett