28. august 2011

Husinspeksjon kan være positivt!


I dag har jeg tømt krukker på terrassen og plantet blomstene både ute i bed og inne i krukker. Tenkte prøve å være ute i god tid før vinteren med hagegjøremål for en gangs skyld.


Pictures of our old blue cabinet in the livingroom.

Da det var som mest rotete her i heimen med et titalls krukker på kjøkkenøya, jord hele veien fra vasken og ut til de forskjellige bedene i hagen. Da sier mannen at noen slektninger er på besøk i byen og gjerne vil se huset vårt. Hmmmm...
Heldigvis var jeg faktisk ferdig med planteringen men huset var ikke inspeksjonsbart. Metodisk jobbet jeg meg gjennom krukkesortering og ryddet og vasket. Mannen tok andre deler av huset og vips så var jammen stedet skinnende rent.
(Det var nok ikke så gærnt egentlig, mest rot av typen som ligger på overflaten. :)
Inspeksjonsslektningene ankom heimen og det var en veldig hyggelig visitt. NÅ er huset ordentlig RYDDET og kvelden kan bare NYTES! :))
Det er bra at det kommer noen på besøk innimellom slik at man får shinet kåken! :))
(Bildene er av den gamle blå skjenken i stua.)


NYT søndagskvelden! :)
Vinn pute fra BUTIKLANTHANDELN.se
klikk på bildet!


...

5 kommentarer:

 1. Heia
  Deilig når en får ryddet og vasket. Det er sjelden at hele huset blir gjort på en gang her i huset, og det irriterer meg, men så lenge det er ryddet og noenlunde reint er jeg fornøyd. Har fått gjort litt her vi og i dag, og det som er deilig at det er 0 skittentøy, har vasket flere maskiner, deilig start på en ny uke :-)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. hehe...ja det er jammen sant at det er flott med besøk av og til, sånn at man får shinet hus ;-) Skal ha jenteklubb på tirsdag, så i morra kveld er det shinetid her i huset ;-)Her har det vært skikkelig varmt og godt hele helga, så da er det hagelivet som har fristet mer enn husarbeid ;-)

  Ønsker deg ei flott uke!
  Klem Rita

  SvarSlett
 3. Ikke dumt med besøk innimellom gitt. Da får en unna litt i en fart, og så er det jo sååå koselig med besøk.
  Ha en fin kveld
  Anki

  SvarSlett
 4. Kjekt med besøk av og til :-)
  Nyt kvelden - ønsker deg samtidig en strålende my uke.
  Klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine tilbakemeldinger på helgeprosjektet mitt. Det gleder meg :)
  Og som et apropos til innlegget ditt; Jeg fikk uventet besøk da jeg holdt på som verst i går. Og de som kom hadde aldri vært her før og hadde så lyst til å se huset.....
  Jeg pleier vanligvis ha det ganske ryddig, men ikke i går ;)
  Vakre bilder fra hjemmet deres :)

  SvarSlett