29. august 2011

Kan du hjelpe meg å finne møbelknottene?

God morgen!
Håper du får en fin ny uke. :)

Nå så her på morgenkvisten så lurer jeg på om du kanskje kan hjelpe meg med å finne disse knottene?
I gjesterommet satte vi først inn to garderober med doble dører fra Ikea. Jeg fant knotter jeg virkelig likte. Firkantede porselensknotter med messingfeste.
Nå har vi satt inn enda et garderobeskap med doble dører og jeg vil så gjerne finne de samme knottene til det siste skapet også!
Hele ene veggen i gjesterommet er nå fylt opp med garderober. Det ble mye bedre å fylle opp helt og så supert med masse forvaring! Men som du ser mangler jeg altså knotter til skapdørene til høyre...
Om du vet hvor jeg får tak i disse knottene blir jeg kjempeglad! Så legg gjerne igjen en melding her om du kan hjelpe meg! (Jeg aner ikke hvor jeg har kjøpt dem. ;)


Ha en finfin dag!...

4 kommentarer:

 1. Kan dessverre ikke hjelpe deg i jakten på de lekre knottene der, men ville bare ønske deg lykke til med letingen :-) Håper det er noen der ute i bloggverden som kan hjelpe deg!!!

  Ha en finfin mandag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlig med masse oppbevaringsplass.
  Knottene var kjempefine og jeg skal være på utkikk .
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Håper du finner knotter !
  Skal ha de i bakhode når jeg er ute å handler :)

  Have a nice day !

  SvarSlett
 4. Skjønner godt du vil ha flere av disse, de er jo både pene og annerledes. Dessverre har jeg aldri sett dem, men en blogger er vant til å bruke øynene, så det løser seg nok.
  Patience my friend, patience... ;-)

  SvarSlett