25. august 2011

Jeg vil ha nytt!Om høsten får jeg skikkelig lyst på noe nytt. Nytt til hjemmet. Ny veske og nye klær eller noe annet. Jeg vet ikke alltid helt eksakt HVA jeg har lyst på men bare det er noe nytt så... :)) Samme er det vel egentlig om våren. Da skal man liksom også begynne sitt "nye" liv. :)

Noe jeg virkelig håper vi får til nå i høst (i tillegg til alt annet!) er fliser over kjøkkenbenken. Det har vi ikke hatt siden vi flyttet inn i huset 2005 og det tror jeg vil gi et skikkelig løft!
Bildene er fra mine foreldres hytte. De tok jeg i sommer. Jeg synes det er så koselig med tapet!
Egentlig er jeg litt for redd for å gå lei til å bruke tapet. Men jeg har aldri vært så fornøyd med vegger i huset som jeg er med de i 2. etasje!
Nå har jeg en ettåring som står å hamrer på tastaturet så nå tror jeg at jeg bare får avslutte gitt... avlbihøorin jlg.krjdfgk'åhjpæø

Vinn hos Ekte Interiør:

2 kommentarer:

 1. Tack för din hälsning hos mig!Välkommen! Jag blev glad!
  kamomilla

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha nytt, masse nytt, men vil helst ikke betale for det. Du kjenner ikke tilfeldigvis en sponsor?
  Vanligvis, hvis jeg drøyer litt, går kjøpe-, forandrings- og oppussingslysten over, og da er jeg glad jeg ikke handlet for da har jeg som regel sett noe annet, noe som er mye finere... Jeg gjør mange kjøp bare i fantasien jeg ;-)
  Hadde jeg hatt en rik gubbe hadde det vært noe helt annet, men gubben vil jeg ikke bytte ut, så da så...
  Huff for et dumt innlegg, he-he

  SvarSlett