25. august 2011

Toscana styleJeg har plukket inn noen høye gule blomster vi har i hagen.
Du kjenner helt sikkert igjen dem, de blomstrer jo nesten i hver eneste hage nå i august/september.


Den store gule buketten i vase får meg til å tenke på et typisk Toscana interiør.
Et steinhus med koselig lantlig cottageinteriør og masse friske blomster...
Men da er det en bukett solsikker som står på bordet. :)


Not exactly sunflowers, but still a touch of Tuscany. :)


En herlig solig kveld.


Den prikkete vasen er en bryllupsgave fra jobben. (Det vil si; jeg fikk et gavekort hos en lokal keramiker og valgte den. :)


Jeg synes også våre Windsorstoler er med på å lage "cottage" stemning på kjøkkenet.
Det kommer antageligvis noen Windsorstoler for salg her på bloggen snart, så er du interessert så send meg en mail! :)

Ønsker deg en herlig aften! :)GIVEAWAY hos Ekte Interiør:

4 kommentarer:

 1. Åh så nydelig det er i kjøkkenet ditt :o)

  SvarSlett
 2. Sååå nydelige bilder !
  Kjente jeg ble glad av å se på de :))

  Klemmm

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg sommerstemning igjen.... sukk! Så fiiine bilder!
  Tapeten jeg har brukt i skapet heter Falsterbo fra Borås tapeter -veldig fin! ;)
  Vakuumposene jeg snakket om heter compactor eller noe sånt. Du putter puter, dyner, vinterjakker eller hva du måtte ønske av tekstiler, setter støvsugeren i ventilen og pffffft, all luft blir sugd ut og du sitter igjen med en brøkdel av størrelsen! Helt genialt! Jeg kjøpte mine på maxbo alna -og skal ha enda flere!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. La bella Italia, tenk at en slik liten detalj kan endre hele atmosfæren i hele rommet. :) Jeg har jo sagt det før, jeg elsker de stolene, men har en følelse at de kanskje ikke helt hadde passet sammen med det ny/gamle kjøkkenbordet. Tror de blir for brede rett og slett.

  Jeg fant forresten en skatt i hyllen her om dagen, er så fornøyd. :)

  SvarSlett