21. august 2011

Man må jo forandre seg noen gang!I dag har jeg skiftet gardiner i stua.
Jeg har vært så fornøyd med både gardiner og lampeskjerm at jeg ikke har byttet på lenge. (Har sydd begge i samme stoff.) Jeg har også vært veldig fornøyd med putene i sofaen men nå er det på tide med forandring!
(Her kan du se hvordan "de gamle" gardinene og lampeskjermen så ut. Litt vanskelig kveldslys...)

I dag har jeg også vasket alle pynteputetrekkene i sofaen (det var flekker på alle sammen). Så deilig!
Nå putter jeg alle de putene i en plastsekk og putter de vekk for en stund.

Det blir morsomt å ta frem gardiner, lampeskjerm og puter til sommeren igjen. De er i lyse pene farger og de blir som nye igjen nå som jeg ikke kommer til å se de på lenge. ;) 

Disse gardinene sydde jeg for noen år siden. Jeg bruker borrelås så det er superenkelt å skifte gardiner. Har også et smart oppheng for liftgardinene. (Fikk "oppskriften" av min hyggelige nabo, en gubbe som eier en stoffbutikk.:)

Nå har jeg altså lyst på litt nye puter men vet ikke helt hva det blir... Har lyst på noe nytt og fresht som passer i høst og vinter. (De som ligger i sofaen nå er noen gamle som får ligge der så lenge.)
Det er så moro med stoff i forskjellige former for det kan virkelig forandre et rom!
Ha en strålende ny uke med start i morgen! :))
...
 
Her finner du flere bilder av vår stue.


5 kommentarer:

 1. Deilig med forandring ,ikke mye som skal til for at rommet får en ny look :)
  Skal fornye litt her også på pute fronten ,har lyst på noen linputer med stempel som de selger på h&m home.Har funne ut jeg må fri meg litt ifra å være så symetrisk i sofaen :/hi hi

  Take care
  klemmm

  SvarSlett
 2. Klart man må fornye seg en gang i blandt, og det er jo en billig fornøyelse ofte å skifte ut gardiner og puter. Fint ble det iallefall.

  Her har vi ryddet boden i dag, så deilig å få det gjort. :) Og så har det vært så høstlig her i dag at jeg skiftet puter i sofaen. Nå er det grønne og brune puter her, vi får se hvor lenge de får ligge.

  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 3. Deilig å gjøre noen småendringer av og til! Jeg er et skikkelig putemenneske, er jo så mye fint å få tak i! Hadde jeg kunnet sy, ville vi nok ikke fått plass i sofaen en gang... he he...
  Et tips til oppbevaring av puter og annet: Kjøp sånne vakuumposer! Er helt genialt, det tar MYE mindre plass, du slipper fukt og lukt... Jeg er i full gang med å ta for meg ALT av tekstil på loftet... he he...
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Jepp, nya gardiner er SÅ artig. O den varianten med kardborre, give it to me!!

  Ônskar dig en fin vecka, Klem Anna

  SvarSlett
 5. Så flnk d er:)
  klemklem på deg

  SvarSlett