16. august 2011

Nå blir det forandringer her!


Jepp! Nå går jeg inn for å bli et bedre og mer velorganisert menneske.
Nå har lille gubben i familien begynt i barnehage og jeg begynner snart å jobbe igjen etter permisjonen. Alt går tilbake til hverdagen og nå er et perfekt tidspunkt for å blir mer rutinert i hverdagen.

Jeg skal begynne med å skrive opp middagsplaner for en uke fremover. :))
Nå er vi inne på en av mine aller dårligste sider: middagsplanlegging!
Jeg synes det er helt ok å lage maten men å komme opp med en idé om hva som skal lages, det er værre. Jeg blir alltid så imponert av folk som er velorganiserte og flinke til å planlegge i ukedagene. Så nå - skal jeg prøve å selv bli en av de!

Om jeg skal være helt ærlig (igjen) så har jeg ikke så stor tror på at dette kommer til å fungere hjemme hos oss. Men jeg har bestemt meg for å virkelig prøve. (Igjen).

Under sommeren har jeg gjort meg et lite lager av oppskrifter (skal vise dere en idé i et senere innlegg! :)

Hvis vi får til dette så snakker vi forhøyet livskvalitet her hjemme hos oss!
Ikke noe vits i å bruke timer på å komme opp med en middagsidé og dra for å handle - hver dag!


Hvilken type er du? Rutinert eller urutinert? :)

(Middagsplanen for i morgen er allerede klar! ;))

7 kommentarer:

 1. Kjekt!!! Man sparer penger og får et bedre kosthold(viss man ønsker det) :) I tillegg til å planlegge middagene for ei uke fram tid, så har jeg en mor som er veldig dreven på å lage maten nesten ferdig, fryse den ned og ta den opp igjen og ho er veldig flink på å lage opp masse, så det er nok til min lille familie også:):) Så lettvint, når en bare trenger og varme ferdig stekt elgsteik, lasagne og fiskegrateng, for å nevne noe. Men jeg er veldig flink til å falle ut i fra de faste rutinene mine også ;)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Jeg tror jeg er midt i mellom :)
  Skader ikke å prøve !
  Lykke til med prøveprosjektet !

  Take care <3

  SvarSlett
 3. Så morro! Det har vi også begynt med! Kansje vi kan bytte oppskrifter om vi finner noen gode? Jeg lagde en helt ny ting i dag(som jeg har hatt i permen min i snart et år nå): Grønnsakskylling. Mmmm smakte fortreffelig!

  SvarSlett
 4. Jeg hadde ukeplaner for middager før når ungene bodde hjemme. Du sparer ikke minst tid når du planlegger middagene. Nå når vi kun er to voksne hjemme går det mer fra dag til dag, men planlegger alltid middagen en dag i forveien... Klem fra Rosen

  SvarSlett
 5. Hei på deg :)
  Koselige bilder :)
  Jeg har IKKE middagsplanene klare for morgendagen nei, er som deg å syns det er greit å lage den men håpløst å finne på, iverfall noe som alle i familien liker :))

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner meg igjen her ja :-) Forsøker stadig å bli litt mer strukturert vedr middagsplaner - men det holder sjelden mer enn en uke eller to... Så lykke til!

  SvarSlett
 7. Du er inne på noe her.Jeg har tenkt på det samme flere ganger.Kanskje jeg også skal realisere det!Prøve ihvertfall:-))Lykke til hos dere da!:-)

  SvarSlett