19. august 2011

Venter i spenning...


Her kommer et testinnlegg fra meg.
Bloggen lever jo sitt eget liv for tiden så må se hva som skjer når jeg poster nytt.


Mens jeg venter i spenning på hva som skal skje med bloggen...

Viser jeg deg et bilde av vårt kjøkken! :)

Ha en fantastisk helg!
...
5 kommentarer:

 1. Fine bilder fra ditt koselige kjøkken. :)
  Blogger er det veldig mye tull med om dagen,
  fryktelig kjedelig..
  Ønsker deg en fin fredag videre. :)

  SvarSlett
 2. Lekkert kjøkken. Tja, jeg vet ikke hvilke problemer dere har hatt, men her hos meg har problemet i dag vært at innlegg andre bloggere legger ut, ikke kom opp hos meg i bloggerollen min. Sikkert noe oppdateringer igjen. Da bruker det å oppstå mye tullball. Jeg stikker oppom i morgen etter middag og setter fra meg en pose med glassboller på trappa de. Klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Nå kom du opp i bloggrollen min iallefall. :)
  Kjøkkenet er malt i en lys grå farge, du kan se den på det bildet med taklisten, vet ikke om det er så lett å få inntrykk av fargen på det bildet. Kjøkkenskapene er skyggeblå og så har jeg tenkt å male kjøkkenstolene med grå kalkmaling. Derfor tror jeg det kan bli penest med hvite vegger isteden.

  Ha en flott helg. :)

  SvarSlett
 4. Så fint kjøkken dere har, faktisk ganske likt som jeg ønsker meg i Lunden :o)
  Jeg ble dypt imponert over den jobben dere har gjort da jeg leste forrige innlegg! Skal aldri klage over det vi holder på med, når jeg ser hvilken jobb dere har hatt. Det må være veldig tilfredstillende å se tilbake på når resultatet har blitt så flott!
  Ha en fin helg :o)

  klem Mona

  SvarSlett
 5. For et fantastisk lyst og fint kjøkken, og jeg digger trappen!!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett