22. oktober 2011

Det er helt utrolig!


At JEG har pakket inn disse gavene 22. oktober.
Fortsetter jeg så her så er jeg jo ferdig med julegavene før det er desember.
Og DA blir det fin adventstid da!
Jeg hater å ødelegge førjulstiden med å jakte rundt på gaver i butikkene.
Likevel gjør jeg det hvert år med en ubehagelig stress hengende over meg.
I år ligger jeg godt an til å bli et bedre julemenneske!
Hvordan er du med julegavene? Tidlig ferdig eller stress dagene før jul?

Det er faktisk mye morsommere å være litt oppmerksom og handle julegaver hele året.
For eksempel så kjøpte jeg gaver hos Rivièra Maison i Amsterdam i mars. Så gøy det var å ta frem de gavene nå!

God lørdagskveld til deg! :)

14 kommentarer:

 1. Wooooow,du er utruleg ja!!!!So mange julegåver allereide:)Flink du er da...
  Må innrømme at eg ventar til desember med julegåvene,med mindre eg ramlar borti noko som eg berre MÅ kjøpe i tilfelle eg ikkje finn det att;)
  Vi har ikkje so stor familie,so det går heilt fint:)Eeeeelsker å shoppe,so julegåvehandelen for meg er hellig og noko eg gleder meg til kvart år!!!

  Herlege bilder av alle dei flotte julegåvene du har pakka inn♥
  Nyt kvelden ☺
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært...der ligger ikke jeg godt an..
  ha en fin kveld..

  SvarSlett
 3. Flinka!!!! Jeg gjør som vanlig: Satser på at planlegging er halve jobben, og så tar jeg en runde på Mosse porten og Rygge storsenter sånn nærmere jul:DDD Bruker å fungere hvert år, he-he. Tror jeg satser på noe som varmer ører og hals i år. I fjor var det Lego og Duplo, og det ble nok et aldri så liten bytte-orgie i romjula, fordi barnebarna hadde det fra før. Ha fortsatt en god lørdags kveld. Klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Så flink du har vært! Her har jeg ikke begynt enda.. Vet ikke hvem jeg skal kjøpe til en gang! Eller jo, jeg har laget en gave. Det er jo en start??? ;-)Du kjenner jo meg.. Hjemmelagde gaver er jeg fan av!! Og som jeg gleder meg til å ta frem de flotte strikkede julekulene jeg fikk av deg i fjor:-)
  Ha en herlig kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg handler også julegaver gjennom hele året.
  Spesielt til mine egne, som jeg vet at ikke skal byttes!
  Og i går kom kalender papiret i hus, så gleder meg til å pakke inn kalenderen snart jeg også...
  Liker å være tidlig ute, da blir det kos og ikke stress ;)
  Så spennende det så ut med gavene forresten hi, hi. Jeg liker gaver som voksen også jeg... Må få lov ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. Ja! I dag har jeg faktisk(...!!!) handlet inn 2 julegaver.... OG kjøpt julekalender... se bloggen imrg for hint av verdens søteste julekalender...sant!:))

  Du har vært råflink-imponerende saker dette her, ble inspirert til det samme!

  Klem Janne:)

  SvarSlett
 7. Så fint du har pakket inn:)jeg har lyst til å sette igang jeg også:)da slipper man det der stresset rett innpå jula:)

  SvarSlett
 8. Jeg har alltid vært av de som er ute i siste liten og stresser med julegavene. I fjor begynte jeg tidlig, planla godt, og var ferdig sånn i begynnelsen av desember. SÅ deilig! Det har jeg lyst til å prøve i år også. Virkelig verdt det.

  SvarSlett
 9. Så flink du er!! Imponerende!
  Jeg har ikke begynt helt, holder på å strikke noen gaver og har planlagt noe av det som skal kjøpes inn så jeg føler at jeg har begynt litt :-)
  Klem

  SvarSlett
 10. Wow! Så flink du har vært!! Jeg kjøpte faktisk en del julegaver i India. Så jeg er i gang jeg også;))

  Ha en fiiin helg!

  KLEM KLEM

  SvarSlett
 11. Så flink du er! Jeg er ikke igang ennå - men planlegginga er godt i gang... Men aller først så må jeg få kjøpt inn pakker til adventskalenderen til min to "små" barn. De er nå 24 og 27 - men får fortsatt pakkekalender fordi de (og jeg) fortsatt synes at det er koselig :-)

  SvarSlett
 12. Jeg handler også julegaver hele året, og har som mål å bli ferdig innen oktober - 50 gaver!
  jeg orker ikke mas og tjas i des, da blir det bare kos! for ikke å snakke om at det er penger igjen på konto ;-)

  ha en fin dag!
  klem tone

  SvarSlett
 13. Hei!! Har ikke mindre enn 2 gaver i boks. Eller vet jeg hva som skal kjøpes til barna! (norska??!)
  Ser att vi har samma slagt inslagning, ärslar brunpappaer!!
  Annrs ska jag, som tidigare jular, skänka pengar till "leger uten grenser".
  Tanter o onkler i alla led får et personligt skrevet julkort där vi oxå skriver att årets klapp är skänkt till just "Leger uten grenser"
  Kom på det efter en debatt på tv med bla en kvinnlig präst som gjorde så. Kände att "ja, det är mig det...alla i vår omgivning har så vi klarar oss o mer därtill. men människor ute i världen har INTE det. Detta får bli vårat modest bidrag!
  För i ngr fall landar det strumpbyxor, fleecejackor från Ellos (inget fel på det, missuppfatta mig rätt) i julklappshögen. Saker som jag känner kaaanske är köpta för att barna ska få en julklapp, tanken bakom, just till DET barnet är borta. SÅ, jag distansierar mig från klappandet o satsar på att de som inte har mest får lite.
  Klumpigt förklarat, men så är jag ju lite klumpig!!

  KLem Anna

  SvarSlett
 14. Så flink og effektiv du er :)
  ...samme som meg med andre ord,
  hihi... Jeg også liker å gjøre
  unna julegaver tidlig, liker
  ikke det stresset før jul - for
  da er det andre koseligere ting
  å gjøre på :) Veldig greit ja :)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke
  Stor klem fra Mette

  PS! hvis du vil så har jeg en stor
  giveaway hvis du vil være med...

  SvarSlett