23. oktober 2011

Stuen på nytt


God kveld!

Bokhyllen i stuen er nesten helt klar.
(For deg som ikke har lest tidligere så bygger vi en plassbygd hylle på ene kortsiden av stuen. :) I dag har jeg vasket og møblert litt for å teste.

Den nye bokhyllen gjør at vår langsmale stue blir bredere. Mye bedre!
Og sofaene står ikke like naturlig på sin vanlige plass.
I dag har jeg møblert våre to sofaer og puff på en helt ny måte og fått en helt ny stue! Det er utrolig hvordan man kan forandre uttrykk i et rom gjennom å flytte møblene annerledes.

Er det ikke så at vi ofte setter møblene et sted og så blir de gjerne stående slik?
Nå begynner jeg helt på nytt i stuen og møblerer fra scratch. Spennende!

Blogges snart igjen!


6 kommentarer:

 1. Hej. På min blogg la jag ut en fråga ang. en speciell pinnstol igår. Anna med bloggen Hjem kära Hjem tipsade om dig, att du har sådana stolar. Har nu kollat in din blogg och ser att du har dem i ditt kök, verkar som om de var träfärgade först och sen blivit svarta? Vet du var dom finns att köpa eller är det loppisfynd? Kanske du vet vad modellen heter annars? Jättetacksam för svar, då jag är så förälskad i modellen på stol. Det var jättekul att jag samtidigt hittade hit till din blogg. Du har ett fantastiskt fint hem. Svara gärna på vår blogg eller skicka ett mail till: anna.strecker@bredband.net Mvh Anna

  SvarSlett
 2. Har prøvd å flytte litt på møblene, men det begrenser seg en del. Hadde vært enklere om jeg drog på IKEA å kjøpte møbler til stua, fremfor å prøve å tilpasse de jeg har til plassen jeg har til rådighet. Klemz Grethe som har et barnebarn på 15 måneder som har tenkt til å døgne......

  SvarSlett
 3. Så fint det er hos deg. Ommøblering er en hyggelig høst og vinteraktivitet. Jeg har ommøblert litt på mittt kjøkken i dag. Bilder kommer senere.
  Anki

  SvarSlett
 4. Ja det er utrolig hvor forandret et rom kan bli når man ommøblerer. Her har det jo vært mye ommøblering i stuen i det siste også. Nå er jeg spent på å se hvordan det blir hos dere når hyllen blir ferdig. Liker så godt gardinene dine og lysglassene. :)

  SvarSlett
 5. Härligt!
  Alltid så trevligt när man får göra lite nytt och möblera om. Ser fram emot att se hela resultatet!
  Ha en underbar vecka. =o)

  SvarSlett
 6. Lekkert, gleder meg til å se fortsettelsen:))

  Ha en fin Onsdagskveld:)))

  SvarSlett