12. november 2011

For en herlig morgen!


I dag nyter vi morgenen her! Lille gubben i familien har sovet hos farmor og farfar i natt og store gubben og jeg får en rolig start på dagen. :)
At i lugn och ro få ta en kaffekopp er luksus!
Og vi kjører skikkelige go'frokost med egg og bacon.
Takk for alle kommentarer angående den merkelige buketten med tulipaner jeg kjøpte i går! Jeg har hørt på deres råd i dag og de har nå blitt til snittblomster. I tillegg har jeg pakket de inn i papir slik at de kanskje holder seg bedre.
Jeg har så lyst til å finne på noe til den store gubben til farsdag i morgen men det er så vanskelig! Tips tas i mot med takk! Har dere noe planlagt?


Ha en kjempefin dag! :)
4 kommentarer:

 1. Ønsker deg en super-duper helg. Vasen tulipanene står i likte jeg kjempegodt :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!!! vi har ikke brukt å feire morsdager og farsdager, men i år skal vi det. Rett og slett fordi vi har to pappaer i huset, altså gamle-far og en ung sønne-pappa!!!! Sønnepappaen har fått ullsokker og ullbukse, barnebarnet har fått noe ull og en ny utedress og gamlefar har fått ullsokker. I morgen får de hver sitt krus som det står VERDENS BESTE PAPPA på!!!! Og gamle-far får ny deodorant og dusjsåpe fra THE BODY SHOP!!!! Også blir det å lage pizzaer i pizzastekeren:DDDD Det dreier seg for meg om å markere at det er lettere å bli far,/ foreldre, enn å være det:DDDD Og at barna ikke skal måtte lide for sine foreldres feil:DDDD Ha en flott helg!!! Nå må jeg tørke håret, og ta en tur i butikken, så får laget pizzaer i morgen. Klemz Grethe borti gata

  SvarSlett
 3. Å dette hørtes herlig ut!
  Idag skal våre tre på overnatting og vi skal til noen venner på middag ;)
  Så imorgen blïr det en rolig morgenstund med egg og bacon her og:)
  Farsdagsgaven er et putevar med, Verdens beste pappa på, og tre poser julemarsipan;)
  Viser på bloggen imorra.
  Ha en fin lørdagskveld!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som en drømmemorgen! Jeg har hatt hele dagen i dag for meg selv; for en drøm! Jeg har kost meg masse... Prøvde å få A og lille G til å reise på hytta i dag også, så kunne jeg bare komme etter i morgen, men han ville vente på meg, så da blir det avreise i morgen istedet:-(
  Den aller første farsdagen her i huset blir markert med bok i gave, spesiallaget kort og en tur i svømmebassenget på hotellet på hytta:-)

  SvarSlett