11. november 2011

Dette var merkelig!


Hei!
I dag gledet jeg meg sånn til å komme hjem til nyvasket hus at jeg måtte stikke innom blomsterbutikken for å få tak i tulipaner. Det rare dere, er at jeg fikk løken med også! :)
Har dere vært med på det før?
Kanskje dette er noe nytt...

Akkurat nå ser tulipanene veldig lei seg ut. Hehe. La oss håpe de blir litt piggere etter hvert. Ellers må jeg kanskje gjøre snittblomster av de likevel... :)

Og jammen ble det ikke ost og vin i dag også! ;)
I dag har jeg kjøpt favorittosten min Manchego. Og marinerte oliver av basilika og hvitløk. Fantastisk godt!
Kos dere i kveld så blogges vi!


9 kommentarer:

 1. Må innrømme at jeg aldri har kjøpt en buket med tulipaner og fått med løken, men hvorfor ikke??
  2 for 1 kanskje?

  Ha en herlig fredagskveld med ost og vin.

  Hilsen Kathrine

  SvarSlett
 2. Dette har ikke jeg sett før. Pussig :-) Ønsker deg en flotters helg:-) Klem Trude

  SvarSlett
 3. Har aldri fått tulipaner med løk før. Et godt råd til deg, ta plast eller papir og surr fast rundt tulipanene og la dem stå med det rundt til de har trekt nok vann til å stå av seg selv. Det er alltid lurt å la tulipaner stå med plasten som er rundt noen timer etter de er kommet i vasen. Et annet råd med tulipaner er at du kan kjøpe dem lenge før de skal brukes og legge dem tørt i kjøleskapet. Da har du friske tulipaner akkurat den dagen du har mest bruk for dem.

  SvarSlett
 4. Har heller ikke sett det.

  Ellers anbefaler jeg osten fra Eiker gårdsysteri. Selges i litt store matbutikker på Østlandet. Etter at man har spist camembert eller brie derfra så kan man ikke spise noe annet.

  SvarSlett
 5. Så artig, har ikke sett at buketter blir solgt med løk før. Dekorative var de iallefall, håper de retter seg etterhvert.
  Ha en kjempefin helg :o)

  Klem mOna

  SvarSlett
 6. Hmmm, aldri sett det før og hørt det frste gang nå_hehe- Klem

  SvarSlett
 7. Aldri opplevd det før jeg heller...

  Høres ut som en veldig koselig fredagskveld... Kos dere!
  klem

  SvarSlett
 8. Hm.. tror ikke løken tåler å stå direkte i vann på denne måten..Hva med å bruke ett svibel glass eller plante de i jord? Evt. snitte de av og sette de i vann :)

  SvarSlett
 9. Har opplevd at det var en løk på en i buketten en gang, men ikke hele. Hvis du klipper de av å planter de i jorden ute så kommer det kanskje opp til våren. Jeg kan ikke så mye om det men tror det er sånn løken funker:)

  Er ost og vin her i kveld også=)

  SvarSlett