10. november 2011

Ojojoj!


I dag har det ikke vært tid til mange minutters hvile. I dag kom jeg hjem til et hus som var så utrolig møkkete at jeg måtte sette i gang å vaske alle gulver. Det burde jeg ha gjort for lenge siden men i dag var det gått så langt at jeg nesten gikk på tå i mitt eget hus.


Nå sitter jeg foran tvn med tente lys, et glass rødvin og brieost. Nå er det endelig min tur til å slappe av. Gleder meg faktisk veldig til å komme hjem etter jobb i morgen til mitt skinnende rene hus. :)
 
På bildene kan dere se de rustne bjellene jeg skal ha som julpynt i år. Er de ikke lekre?

Den største er 16 cm i diameter.
(Send meg en mail om du også er interessert i rustne bjeller.)

Nå skal jeg se om jeg finner noe skikkelig bra på tv. :)


7 kommentarer:

 1. Kjipt når huset er som ei sandkasse... Hender rett som de er at det er sånn her også:)Fort gjort med to barnehagebarn...

  Deilig å komme hjem på fredag til helt rent hus. Ha ei fin helg.

  Klem Ninni

  SvarSlett
 2. Jeg får jakte på noen hybelkaniner i morgen kveld. I dag lader jeg opp batterier, og gjøre ingenting, for i morgen kommer Mini-barnebarn. Det var det med planleggingsdager i barnehager........ Jeg har vært på storsenteret å kjøpt meg Arne og Carlos strikkekulevin:DDDD God!!!! Klemz fra Grethe borte i gata:DDD

  SvarSlett
 3. Så deilig å få vasket huset, jeg hater å vaske gulver, det er det verste jeg vet av husarbeide.
  Nyt rødvin og brie, jeg var hos en venninne i går og drakk rødvin og spiste ost.

  SvarSlett
 4. Skål! Härliga bjällror, faktist påminner de mig om såna "blærer" som brukar ligga bland stenarna i "fjæra"...speciellt ut mot öppna havet!
  Jul ja, måste väl ta tag i det jag har tänkt, men är som dig...SÅÅÅ trött...Zzzzz!

  Ha en fin fredag, klem Anna

  SvarSlett
 5. Bjällrorna är fantastisk vackra !!.....Ha en go fredag ....själv kommer jag att få vaska golv på min fredag ...*ler ...jag var inte lika flitig som du var idag.. Fin Blogg !

  Kram och hej från Göteborg och mig .

  Pernilla

  SvarSlett
 6. He he skjønner hvordan du har det=) Da er det kjekt at det er blitt fredag og du nå kom hjem til et rent hus;)
  Da er det bare å kose seg, god helg! =))

  SvarSlett
 7. Jeg bruker alltid sandaler inne så jeg ikke skal kjenne smuler og sand så godt :-)
  Nyt nyvasket gulv - det høres veldig godt ut med rødvin og ost!
  Klem

  SvarSlett