23. januar 2012

MIN FROKOSTJa her ser dere min frokost om dagen. Kanelsnurrer + kaffe. :)
I dag har jeg faktisk spist havregrøt til frokost men i helgen var det andre boller...

Jeg har store problemer med både å kommentere og å komme inn på noen av deres sider. Alt bare låser seg! Ser også at mine innlegg ikke blir oppdatert overalt. Skikkelig kjedelig. Det må jo være blogger som har problemer nå?

Håper du får en fin dag!
Vi blogges plutselig.

5 kommentarer:

 1. God morgon:)

  Høyrest ut som ein fin start på dagen.Dei er so gode dei kanelgifflane!!!

  Ønsker deg ein fortsatt fin dag♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Kanelgifler hadde vært en fin start på dagen ja <3

  SvarSlett
 3. Hørtes og så ut som en deilig start på dagen.

  Jeg opplevde også de samme problemene da jeg brukte IE, men nå bruker jeg Google Crome til blogging og der fungerer alt veldig bra.

  Ha en fin mandag
  klem

  SvarSlett
 4. Har sett at flere har problemer med dette. Jeg gikk over til chrome for lenge siden, og har syntes at det har fungert utmerket sammen med bloggspot. MEN ikke sammen med wordpress. Derfor må jeg bruke laaang tid, når jeg kommenterer. Begynner å bli vant til det nå, he-he. Klem Grethe, som må holde seg unna hvetemel..........

  SvarSlett
 5. Du kan velge chrome eller firefox som nettleser, jeg vet flere syns det hjalp. Og så må du sjekket om du har huket på forbli pålogget, når du logger inn, fjern på hukingen, kanskje det hjelper. Ellers jobber Blogger med problemet det jeg kan se.

  SvarSlett