23. januar 2012

Sjarmerende krukker


God mandag!
Ja da er en ny uke allerede godt i gang. Jeg er supertrøtt men det er nok bare helgen som henger igjen. Nå har alle i huset blitt friske igjen
så da ser det lyst ut for en produktiv uke. :)

Oppe på skafferiskapet på kjøkkenet har jeg samlet noen krukker. Jeg elsker middelhavsstilen med masse forskjellige, personlige og koselige krukker. Gleder meg til sommeren når jeg kan fylle opp terrassen! :)

Det koseligste jeg vet er et middelhavshus hvor inngangspartiet er FULLT av krukker overalt. Ved vinduet, i trappen, på veggen og på gata. Jeg tar alltid masse bilder når jeg er på ferie og finner slike perler.

Håper du fikk litt solfylte bilder i vinterværet!
Vi blogges. :)4 kommentarer:

 1. Du den röda krukan var helt super fint! Tror kanskje jag har nåt liknande fast med blå dekor. Kommer inte ihåg vart jag köpt den nej...en nätbutik, en eller annan.
  Sommaren ja, ska bli kul o plantera lite o se saker gro, senare plantera ut o njuta av "frukterna"!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 2. Koselige krukker du har funnet fram, bærer bud om sommer og sol. Tror blogger tuller ja, du har falt ut av bloggrollen min. Jeg har ikke problemer med å komme inn på eller kommentere. Har du prøvd en annen nettleser? jeg bruker Firefox.

  SvarSlett
 3. Nå slettet jeg deg i bloggrollen min og så la jeg deg inn igjen, så nå blir du oppdatert.

  SvarSlett
 4. Herlig inspirasjon fra deg som alltid!
  Og gjett om jeg skal kjøpe Boligpluss :o)

  Klem fra Anne.

  SvarSlett