25. januar 2012

Tøffe saker!


Ja det er virkelig tøffe saker å stå opp så tidlig som jeg må gjøre for å dra på jobb denne uka.
05.30 snoooork... Det er i alle fall veldig tidlig for meg.
Som tur er så er det bare for noen dager. :)
Denne bjørkeriskransen må være over et år nå. Den holder så bra! Jeg lager nye hver gang bjørken i hagen feller mengder med kvister. I denne har jeg satt inn tørket lavendel. 
Jeg bruker grønn ståltråd til mye! Også til kranser. Så her nære så synes det. Når kransen henger på veggen så synes ikke tråden i det hele tatt. Kan anbefales til det meste av natur- og blomsterpyssel.

Ha en fin dag så skal jeg prøve å ikke sovne over tastaturet på jobb. ;)
4 kommentarer:

 1. Det var tidlig det....... Tøff krans du har, enkel, men gjør likevel mye av seg :-)
  Ha en fin og våken dag ;-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Bjerkekvister er vakkert... så fint med tørket lavendel i den...og ja de holder seg godt disse...

  Ønsker deg en fin uke videre

  kerstin

  SvarSlett
 3. Veldig fin krans, enkel og naturlig. Jeg har som mål å lage hjerter av bjørkepinner når sevja kommer i greinene nå til våren. De er så fine å henge ved siden av ytterdøra e.l
  Ha en fortsatt fin dag:)

  Veronica

  SvarSlett
 4. Hei :-)
  Inspirerende blogg som får andre interiørinteresserte til å prøve nye ting. Jeg synes disse karansene er så fine, men har aldri lagd en selv. Og så vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne - bruker du lange kvister, eller surrer du sammen kortere kvister i ståltråden?

  SvarSlett