24. januar 2012

LAMPENE PÅ KJØKKENETJeg har helt glemt å vise dere hvordan lampene ble 
etter at jeg fikk tak i nye skjermer og malte de!

Noen måneder tilbake så var jeg jo frustrert her på bloggen fordi jeg ikke klarte å finne skjermer som var fine til mine to lamper i kjøkkenvinduet. Jeg var virkelig ikke på jakt etter noe helt spesielt, heller det motsatte, men fant ikke noe fint. Til jeg plutselig prøvde firkantede skjermer i stedet for runde. Det var midt i blink! Det ble mye bedre med litt tøffere skjermer hos meg. 

Jeg malte også lampene et strøk med hvit blank maling og det gjorde at de ser mer eksklusive ut nå. De var hvite før også men var lagd slik at trefargen kom igjennom noen steder.


Samme gamle lamper og jeg er superfornøyd! 

(Jeg prøvde å finne førbilder av lampene men klarte det ikke. Tror kanskje jeg har latt være å ta bilde av de siden skjermene hengte på snei etter at toåringen har hatt lampene i gulvet maaaaaange ganger. :)

5 kommentarer:

 1. Lampen vart kjempefin!Og firkanta skjerm passar perfekt i karmen:)
  Brukte du pensel eller spray?Lurer på om eg skal male to som er svarte.

  Ha ein fin kveld♥
  Flott,nytt bilde av deg:)
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Fant deg helt tilfeldig ut i den store internettverdenen. Har lest og koset meg her lenge. Fin fin blogg med mye inspirasjon.
  Lampen ble kjempefin og enig i at litt blank maling gir et mer eksklusivt inntrykk.
  God kveld fra meg
  Randi

  SvarSlett
 3. Det blev väldigt fint, och lampan ser så nätt och lagom ut där i fönstret!
  Agneta kram

  SvarSlett
 4. Lampen ble veldig fin!
  Så flott at du har beholdt slike små detaljer som haspa på vinduet.Dette er gjennomført opp pussing.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Edel! Tusen takk for din kommentar og så gøy at du la merke til den lille detaljen. Det setter jeg pris på! :) Skal jeg være ærlig så har vi forskjellige hasper rundt omkring i huset på grunn av at vi har kjøpt vinduene på finn.no men dette er helt klart de mest klassiske og vakre! :)

   Slett