12. februar 2012

Dette er en...


Husker dere denne som jeg viste dere for en stund siden? Flere av dere gjettet jo riktig, det er en strømbryter. (Forrige innlegg her.) Den satt på en gammel plank på veggen her i huset og må ha vært en lysbryter. Nå sitter den pusset, på veggen i vårt kjøkken. 
Kobber, messing og bakelitt.
Om jeg får sjansen så skal jeg spørre en av de som har bodd her i huset tidligere om han vet eksakt hva den ble brukt til. 

Her er det knallsol og flott vær.
Håper du får en finfin søndag! :)


3 kommentarer:

 1. Den var rar men veldig pen!

  SvarSlett
 2. Endelig kom svaret. For noen dager siden så lette jeg gjennom for å se om du hadde skrevet noe jeg ikke hadde fått med meg. Artig.

  SvarSlett
 3. Stilig! Artig å finne sånne skatter! ;)
  God søndag!

  SvarSlett