11. februar 2012

Hva mer kan man ønske seg?


Hei hei!

Nå er vi hjemme igjen etter en ukes ferie på Gran Canaria. Jeg turte rett og slett ikke å legge ut info her på bloggen om at huset vårt skulle stå tomt i en uke. Jeg har fått googletreff på søk som "jeg er på ferie", det synes jeg er litt skummelt. Hva tenker dere om det å skrive at dere er bortreiste?

Nok om det. :) Vi var på et nydelig hotell! Jeg må si at jeg sjelden blir overrasket over hvor bra ting er i virkeligheten etter å ha sett bilder. Det pleier som oftest å være omvendt... Men denne gangen ble jeg imponert. Det kommer nok en liten hotellanbefaling her etter hvert. Gran Canaria er vel ikke det mest eksotiske reisemålet men om du har tenkt deg dit så skal du i alle fall få et tips av meg om hvor du kan bo fint. :)

Med godt sommervær, på plass i jacuzzin med utsikt over strandpromenaden og havet så er det ikke så mye mer man kan ønske seg! 

Snart kommer litt spennende bilder på gamle morsomme ting fra Sverige. ;)
Ha en finfin lørdagskveld!


7 kommentarer:

 1. Jeg er også skeptisk til å skrive at jeg er borte på nettet.
  Ser ut som dere har kost dere. Er ikke så viktig med eksotisk på denne tiden av året.... bare det er sol og sommer.
  Ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Å det hørtes så deilig ut, regner med dere har storkost dere. Det er nok lite lurt å utbasunere på blogg og på Facebook at man skal på ferie, man vet jo aldri hvem som leser det. Og dere bor jo i et lett gjenkjennelig hus også. Kanskje ikke så farlig for oss som bor i en blokk i et stort borettslag. Ikke så lett å finne leiligheten vår blandt alle de andre.

  SvarSlett
 3. Aldri... Skriver som deg- etter jeg har vært på tur.. :)
  Ser ut som om dere hadde det helt supert på ferie, digg!

  Gleder meg til å kutte ut både lue, votter og skjerf... er mektig lei!!!:)
  (med smilefjes bak, faktisk...;) jaja!

  Ha en deilig helg:)

  Janne:)

  SvarSlett
 4. Inte så mkt mer, spør du meg!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Så flott det ser ut:DD Ellers høres det skummelt ut at folk kan vite at en er bortreist. Jeg har fremdeles hjemmeboendes sønner, samt en svoger som bor vegg i vegg, inkludert bikkje, så jeg skriver at jeg er bortreist, med folk hjemme. Ellers vet jeg om noen her i byen som var borte i en halvtime, og det var nok til å få innbrudstjuver på besøk. Så vil de, så kommer de på besøk uansett. Men her i huset finnes det hverken nye eller dyre laptopper, tv`er eller fotoutstyr, så de blir nok skuffet. Med en elsk på arbeider-antikviteter og gamle gjerdeplanker, så er det ikke mye verdifullt og oppdrive, he-he Og kameraet har jeg med meg over alt, så ikke en gang den får de tak i. Ha en fin-fin helg. Klem Grethe

  SvarSlett
 6. Å så deilig det hørtes ut - og ser ut :)
  Jeg også er skeptisk til å skrive at jeg
  skal reise bort, men i fjor sommer skrev
  jeg det på bloggen og la ved noen bilder...
  ... og det første bildet jeg la ut var av
  inngangsdøra og et skilt som sto velkommen
  på HAHA... det så jeg ikke før litt senere :)
  Heldigvis gikk alt greit her, ingen innbrudd
  men skal ikke legge ut på bloggen neste gang
  jeg skal ut å reise - for å være på den sikre
  siden ...

  Sendte deg et svar på den siste mailen fra deg,
  men hørte ikke noe fra deg :) men nå skjønner
  jeg :) Velkommen hjem og ha en fin helg, klem
  fra Mette

  SvarSlett
 7. Vi skal på tur, men har ikke skrevet når. Så er det folk på gården hele tiden.
  Vi var flere ganger i Playa del Ingles, så jeg kjenner igjen fyrtårnet. Ny øy denne gangen.

  SvarSlett