25. mars 2012

GOD MORGEN!


Enda en fantastisk dag! Man blir nesten litt vant til at solen skinner når man våkner. :)
I dag skal jeg virkelig prøve å få tatt bilde av våre nye utelamper. De ligger blant alt rot i garasjen, men et lite glimt skal jeg vel klare.

Det er fortsatt en liten stund igjen til vi drar til London, men i uka som gikk så fikk mannen melding på mobilen. Han ble vekket klokka seks om morgenen av smset "Velkommen ombord". Jeg hadde klart å booke flyet ned til helt feil dag. Herlig.
Som tur er så var det superbillige billetter! :)
Jeg har fått to fine Londontips hittill fra dere lesere HER.
Mange av dere som ikke har vært i London men som har lyst til å dra. Ta turen, tror ikke dere angrer det er utrolig koselig der! :)

Jeg fikk tips fra Kari om å ta en tur til Covent Garden og Camilla tipset meg om små spennende interiørbutikker langs Marylebone High Street. Målet er helt klart å besøke begge! Det er flere hoteller i Covent Garden som har den gamle tradisjonen fra 1800-tallet og serverer afternoon tea. Det vil jeg prøve! 
Jeg tar gjerne imot flere London tips! :)

Ha en HERLIG søndag! 
6 kommentarer:

 1. En herlig søndag til deg:)
  Her skinner også sola helt nydelig - og vi skal på tur til en utkikkstopp over byen vår:))
  Kos deg i finværet:))
  - klem -

  SvarSlett
 2. London tur du! Høres deilig ut :)
  Fint vær her på sørlandet også, straks ut en tur.
  Ha en deilig dag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Her har vi fått en liten smakebit av det fineværet. I går skinte solen fra skyfri himmel og vi benyttet sjansen til å ta en tur opp på et av byfjellene. I dag har ikke solen brutt igjennom, men vi håper den kommer. Om dere tar en tur med Milleniumhjulet når dere er i London, pass på at dere også får med dere den lille filmen som er laget om det. Den er helt fantastisk, vi måtte inn å se den 2 ganger. Madame Tussauds er også vel verd en visitt, på tross av min skepsis så storkoste jeg meg der.

  SvarSlett
 4. Hei!
  London er såå utrolig spennende by! Ta deg en tur til Camden market. Det er en opplevelse i seg selv. Og masse gøy shopping!
  Lykke til og god tur!

  SvarSlett
 5. åå! hørres herlig ut:)
  London er utrulig kjekt.

  Håpar du har hatt ei fin helg, helsing Marianne:)

  SvarSlett
 6. Ja, slike morgenstunder hvor solen skinner fra skyfri himmel er fantastiske! En merker virkelig at det gjør noe med en ;) Våren er en deilig tid! Herlig med London da! Jeg har ikke vært der dessverre. Nyt uken som kommer ;)) Takk for koselige hilsner hos meg <3 Klem Gry

  SvarSlett