15. mars 2012

Nytt kappelaken


Hei hei!

Nå har jeg endelig fått litt orden på sengetøyet i vår dobbeltseng! 
Jeg elsker jo senger som ser så der lekre og  nyoppredde ut. Lenge har det sett uryddig og lite delikat ut her. 

Jeg kjøpte et kappelaken fra Kid Interiør for et par år siden. Det var billig men viste seg å ikke være særlig bra. Jeg husker ikke nå hvordan det lå på sengen helt i starten men allerede etter en vask så krympet det og det så ikke bra ut. 
Jeg prøvde alt jeg kunne å stryke det ut med strykejernet men det hjalp ikke. Det passet rett og slett ikke til sengen lenger. Etter enda en vask så var det så dårlig passform at det gikk i bølger bortover på sidene av sengen og det gjorde at store deler av den blå madrassen under syntes. I tillegg så var kappen en drøy desimeter for kort fremme vid hodeenden av sengen. 
Nå har jeg investert i et kappelaken som er omkring fire ganger så dyrt som det første. Så nå er jeg spent på om jeg blir fornøyd denne gangen. 
Dette kappelakenet kommer fra Turiform.
Dette er ikke første gangen jeg oppdager at det ikke lønner seg å kjøpe billig da man ender opp med å kjøpe billig OG dyrt etterpå. Om jeg blir fornøyd med dette kappelakenet så skal jeg ønske meg laken og sengetøy i samme serien. De har blant annet flotte formsydde laken i samme farge, tenk så lekkert! 

Vil gjerne høre om dere har erfaringer rundt noe av dette jeg har skrevet om! :) 8 kommentarer:

 1. Så koselig lite loftsoverom dere har:)
  God helg til deg fra Anki

  SvarSlett
 2. Så delikat det var på soverommet deres! Der kunne jeg tenkt meg og tatt en lur.
  Jeg har også et billig kappelaken, men husker ikke hvor jeg har kjøpt det??? Det krympet ikke noe særlig etter vask, men det er jo et sant h....... å stryke det.... Så det ser vel ikke superfint ut:-/

  SvarSlett
 3. For et koslig rom :)
  Kjenner jeg blir litt missunnelig når jeg titter inn på vårt lille kott ;)
  God helg ønsker jeg deg :D

  SvarSlett
 4. Nydelig soverom. Ser at noen har vært på Son Spa & hotell, he-he- Turiform er dyrt og bra, husker jeg. Klem grethe som ønsker seg nytt sengetøy:DDDD

  SvarSlett
 5. Billig og bra kappelaken har jeg funnet på Spar Kjøp :) Holder seg like stort, og glatt og fint. Klem

  SvarSlett
 6. Hei Jeg er på utkikk etter kappelaken, men lure på om det finnes i lilla eller i Kongeblå? Hege Merete:)

  SvarSlett
 7. Hei Hege M! :) Akkurat den type kappelaken jeg kjøpte finnes i mørkebeige, beige og i hvit. :)

  SvarSlett
 8. Heisann! Fin blogg! Og meget lekkert kappelaken!

  Jeg vet www.Sengemakeriet.com har ganske stort utvalg i sengetøy. Som kan sendes over hele landet! Der har jeg kjøpt meg flere Turiform sett :)

  SvarSlett