15. mars 2012

Planer

Har mange planer for stuen altså...

Hei hei!

Her er formen fortsatt ikke god. Lurer på om det er bihulene som er årsaken. 
Noe som er helt sikkert er at når jeg er syk og ikke orker å holde på med interiørprosjekter så legger jeg PLANER for nye interiørprosjekter i steden.

I min hjerne så svirrer det av ideer; slik kan jeg gjøre i det rommet og sånn skal jeg gjøre der. Problemet er bare at det svirrer for mye og det blir ikke en helhetlig plan. Noen som kjenner seg igjen? :)

Lurer på om jeg skal prøve å lage noe slags system for hvert rom, hvor jeg samler ideene mine. Man glemmer jo også god ideer som man fikk i et opplyst øyeblikk. Tror kanskje dette får bli min nye innredningsplan...

Jeg skal jo snart til London også og da må shoppinglista være klar! Jeg er på gang med en liten liste over ting jeg er på jakt etter til huset. På den måten slipper jeg å kjøpe en masse unødvendige ting som ikke passer inn noe sted og som jeg aldri blir fornøyd med. (Blir flinkere og flinkere til dette men har fortsatt en del å gå på...)

Ønsker deg en strålende fin interiørdag!Bli med i utfordringen! Stenger om 4 dager. :)
 
Nyblom Kollén velger ut tre bidrag som får flotte premier.
7 kommentarer:

 1. Bihuler er ikke morsomt, men jeg må nok be deg ta en rask tur til legen og få noe for dem, for ellers vil flyturen bli meget ubehagelig. Det er noe med høyde og trykk og gjøre. Og dette er ikke til å imse av. ellers venter jeg på et innlegg fra London, så jeg vet hvor jeg og dama til yngste sønnen skal fly rundt på, når vi drar til London i løpet av året. Håper jeg. Må bare fixe pass til Gubben og meg. Og yngste sønnen må ha pass for å få nettbank, så da blir det nok en tur i løpet av året. God bedring. Hilsen Grethe, som ikke er av den reisende sorten

  SvarSlett
 2. God bedring til deg!
  Kjenner meg godt igjen i alle tankene og ideene som svirrer i hodet! Det er faktisk plagsomt enkelte ganger... Men eg har laget meg et motto som funker for meg både på jobb og hjemme: Det er lov å drømme og fly høyt i tankene og så må vi være fornøyd hvis vi lander halveis!
  Jammen bra ingen kan se inni hodet mitt alt som eg har planer om!!
  Ellers må du ha en super tur til London! Var der i fjor på denne tid og det var helt konge! Reis til Camden og opplev markedet der!
  Hilsen Christel

  SvarSlett
 3. He, he...kjenner meg VELDIG igjen i idéopphopingsproblematikken, eller skal vi si idéopphopningsluksusen...?? :))))Jeg fikk en flott bok notisbok av ei venninne for ett år siden. Det har fungert mye bedre for meg eter at jeg begynte å skrive ned iéer og interiørmessige forandringer i romma. Før kunne jeg ligge våken forde jeg var så redd for å miste idén min, he, he...
  Ang bihulene dine så stemmer jeg i med Grethe: Sørg for å ordne opp i det før flyturen.
  Kos deg med Londonplanleggingen!
  klem Tove

  SvarSlett
 4. Regner med det er riktig gode ideer som blir klekket ut. Tips angående bilhulene, kjøp deg et nesehorn på apoteket det gjør underverker for tette bihuler. http://www.yogaprosess.com/norsk/nesehorn/nesehorn.html Og ja Grethe har helt rett, du bør ta en tur til legen nå og få noe for bihulene når du skal ut å reise. Å fly med tette bihuler er en skjebne verre enn døden. Tro meg, jeg var kjempeplaget før jeg kjøpte meg nesehornet.

  SvarSlett
 5. Planlegging er det morsomste, herlig når ideene popper opp. Når jeg ser den
  flotte skuta di gleder jeg meg til sommeren, da skal stua mi bli skikkelig maritim igjen :-)
  Ønsker deg en fin kveld, god bedring med bihulene :-) Anita

  SvarSlett
 6. uff, ikke gøy å være syk....har hatt omgangsyken denne uken!

  God bedring!

  Planer svirrer stadig i mitt hode,( når jeg sier du...jeg har en plan..) da blir min mann litt nervøs :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg elsker også å planlegge:)Ca 10% av alle planene våre bli blir satt ut i live!!Men de fleste blir det ikke noe av - men det er himla gøy å legge planer:)!!
  London - så heldig du er, håper jeg kan ta turen sammen med mannen til høsten!
  God bedring til deg - min bihuler er også tette:(((

  SvarSlett