6. april 2012

LONDON noen tips!


På vei til London! 
Fin plass jeg hadde, ikke sant? :)

Her kommer noen tips fra vår siste Londontur!
Om du vil bo i et kjempekoselig område med flotte boliger til å bli inspirert av, så velg South Kensington! Vi bodde på et hotell nesten på selve South Kensington high street. Der er det både puber, restauranter og butikker. 
Det er også nære til Hyde Park, Notting Hill og T-bane.

Jeg må også dele med meg av en hotellerfaring. Vi hadde booket rom på Kensington Close Hotel. Bildene på nettsiden viste pene hotellrom. Dette er rommet vi fikk:
Beklager dårlige mobilbilder.
Dette rommet var slitt, det knirket helt vilt i gulvet og
det var så trangt inn til doen at døren slo i vasken...
Min mann ble så arg at han løp ned i resepsjonen og viste frem bildene av rommene fra nettsiden. Det hele endte med at vi fikk et nyoppusset rom slik som det på nettet. 
(De driver og pusser opp hele hotellet.)

Så i nyoppusset rom så må jeg si at dette var et veldig bra hotell å bo på. Romslig, bra frokost og et pent, nytt rom. 

Helt til sist. Vi spiste fish and chips for første gang da vi var i London nå. Det var på gastropuben the Handsom Cab i South Kensington. Det var utrolig godt! (Min venninne i London har fortalt meg at man kaller de litt penere pubene for gastropub. :) 
Det var en hel stor bit hvitfisk som var fritert. De friterte potetbitene var fantastisk gode og det hele ble servert med hjemmelaget remuladesaus.
Kan virkelig anbefales!

Nå blir det hjemmelaget pizza og vin her
ha en nydelig kveld!

2 kommentarer:

  1. Høres helt HERLIGT ut! Jeg har et nært vennepar som er i London i påsken og de storkoser seg med shopping, musicshow og fotballkamp :)) Får lyst til å besøke byen :)) God påske til deg & dine <3 Varm klem

    SvarSlett
  2. Godt dere fikk rommet dere "bestilte"! Det var jo kjempetrist det rommet der, forferdlig!!

    SvarSlett