6. april 2012

På tide å male


Hei!

Jeg må fortelle dere litt om turen til London! Jeg hadde jo store planer om å gå i flere interiørbutikker men jeg tror ikke jeg var innom en eneste. Heller ikke denne gang i London var jeg innom en Laura Ashley butikk... Derimot fikk jeg kjøpt meg en sort dressjakke. Yes! Det har jeg lett etter lenge.

Hovedmålet med turen var å besøke en venninne som bor i London men som snart flytter laaaangt derifra. Hun skal bo i Indien et par år. Hun hadde bursdag mens vi var der og vi var en stor gjeng som spiste middag sammen fredag kveld.

I kveld lager jeg et innlegg med noen Londontips. Hotelldramatikk, fish and chips og et veldig koselig område å bo i!

Dette bildet av den koselige døren til nummer 50 tok jeg i Notting Hill. Vi har en blå inngangsdør som jeg må male i år. Den har blitt veldig bleket. (Du ser den i headeren.) Jeg tror det blir blå igjen, men er så klar for litt forandring. Noen som har noen ideer? :)

Vi hørs i kveld da! 

Jessica
3 kommentarer:

 1. Åååå jeg elsker notting hill og portobello market ikke minst=) Vi har også blå dør. Den må byttes, jeg syns blå dører er vedlig koselig på hvite hus, men det spørs om mannen vil ha det samme..

  Ha en fin dag=)

  SvarSlett
 2. Så nydelig dør , de kan det med inngangspartiet i London. Personlig er jeg veldig begeistret for de sorte blankmalte dørene med blankpusset messing, som en ser overalt i England.
  Lykke til med valget av farge, ønsker deg en fortsatt fin påske :-) klem Anita

  SvarSlett
 3. Ja man kan få mange fine ideer i London.Selv rejser jeg igen her den 9 Maj og som dig elsker jeg bare at gå rundt og snuse ideerne til mig men er også en af dem der bestemt ikke kan tage til London uden at besøge en masse forretninger :-)Håber du får valgt den rigtige farve glæder mig til at se det færdige resultat Knus Else Fogt

  SvarSlett