27. desember 2012

Borte!


Hei igjen!
Nå er det over og ut for årets juletre. :) 
Utrolig deilig, jeg fikk så nok.
I dag har vi måket snø, slengt ut treet, ryddet blant julepynten og spist risotto, boller og vafler. For en koselig dag. Eller spist gafler som Bertil sier. :)

Jeg begynner virkelig å få stor mage nå og jeg merker det når jeg farter rundt og ordner og styrer. 
Ikke like smidig lenger nei. ;) Så nå er det sofaen! 
(Jeg er i uke 23 og har fire måneder igjen.)

Vi blogges i morgen.

4 kommentarer:

 1. Sitter faktisk og lurer på om jeg skal hive ut treet mitt også....sånn type NUH! Begynner liksom å bli litt forsynt..
  Dessuten har jeg jo en liiiiiten kandelaber som trenger plassen;)

  Nyt kvelden!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Juletreet vårt har akkurat kommet inn i huset. I år håper jeg det holder til 20.dag jul. Vi får huset fullt med gjester dagen før som virkelig drømmer om jul på gården.

  SvarSlett
 3. Julen har jo nettopp begynnt! Idag er det3.dag jul og treet er i hus til 20.dag jul. Det er nå det er koslig med juletre, juleselskap og litt ro til å nyte jul! Håper fler er enig i det.

  SvarSlett
 4. For første gang i historien får jula vår lovt til å bli over nytt år. Ellers har den omtrent blitt hivd ut med julaften. Det ser ut som det er mye snø å måke her hos meg også, og vi har en laaaaang bakke som måkes. Huff og huff, håper at noen av mannfolka her tar den. Jeg har ligget syk med astma , hoste, bihulebetennelse og brukket ribbein i et par uker, så jeg orker ikke noe som helst. God jul og godt nytt år til deg og dine. Klem Grethe borte i veien.

  SvarSlett