28. desember 2012

Deilige dager


God morgen! :)

For en deilig dag! Det er så nydelig vær om dagen.
I dag skal vi ut å gjøre noen ærrender. Både Trygve og Bertil fikk skøyter til jul og i dag må vi prøve å få byttet Trygve sine til en større størrelse. Mamma og pappa fant noen skikkelig tøffe til Bertil som er i størrelse 26 men kan skyves ut til størrelse 29. Så smart!
Jeg hadde skøyter fra før så nå skal hele familien snart på isen igjen. :)
Jeg tror mine foreldre kommer på besøk i dag og jeg tenke lage fiskesuppe. Det er noe av det beste jeg vet og veldig godt etter mye julemat. Jeg må nok ta en tur innom fiskebutikken.
Jeg har også et gjesterom som må vaskes og det ser jeg ikke frem til like mye...
Men det er bare å ta i et tak og så er det gjort på nulltid. 
Deilige dager er det i alle fall nå mellom jul og nyttår!
Hva gjør du i romjula?

1 kommentar:

  1. Så morro med skøyter(for den som klarer å stå på det;-). Her er ikke romjulen like rolig. En liten som "klaterer på veggene". Hvor kommer all energien fra???!!? I dag skal vi til Oslo på besøk. Veldig deilig å fylle dagene med ting:-) Håper vi ses mandag:-)

    SvarSlett