12. januar 2013

Drop in og hønsenetting


Hei hei!

I dag blir det hårklipp her. Jeg ser ikke bra ut og skulle helst ønske å gå med lue hele tiden så nå er det på tide. Kanskje jeg til og med skal ta litt hårfarge. Håper de har mye tid på drop in i dag.

Denne kule kannen kjøpte jeg på loppis i Los Angeles. (I wanna go back!)
Skikkelig rar. :)
Når jeg husker det så spar jeg på korker fra vin vi drikker.

Ønsker deg en fantastisk lørdag i finværet!

3 kommentarer:

 1. Åh så kul kanne.....jeg sparer også på vinkorker, men ikke funnet helt plassen for de enda;o)
  Mulig jeg finner noe på brocante jeg skal besøke i morgen. Ønsker deg en toppers helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Å så kul den var :)))
  Så du foresten Herlige Hjem her forleden dag ?
  Der var det hjortehod, en eller annen fugl og en gedigen lysekrone laget av hønsenetting. Tror det var design fra Nederland. Råflott var det hvertfall :)))
  Håper frisøren hadde tid til deg i dag da :)

  Fin lørdag og helg til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Heisann! Håper du fant en ledig dropin og koste deg der! :)

  Så morsom kanne da, og artig å putte vinkorker i den :) Ja, det er herlig med slike ting som minner oss om steder vi har vært og som vi gjerne vil tilbake til... Viktig å huske på å kjøpe med seg minner hjem fra slike steder...

  Fortsatt god helg til deg! Klem Gry :)

  SvarSlett