10. januar 2013

Planer!


Hei!

Her jobbes det sakte men sikkert med å få orden på gamle møbler. Med betoning på sakte. ;) 
Men vi har i hvert fall stått på skøyter i dag. Jeg har lagt ut bilde på Instagram.
Kanskje du vil følge meg der? Om du finner meg ekteinterior så finner jeg deg. :)

Jeg har begynt å drømme om hage og sommerblomster på terrassen. I fjor så hadde jeg ganske lite blomster der ute men i år har jeg lyst på masse! Det er jo så koselig på steder hvor man nesten føler at man sitter inne blant vekstene. Vet ikke helt om jeg får til det men...
Jeg skal jo være mye hjemme i år med bebi så planen er helt klart mye blomster og vekster i hvert fall. 

Er det noen der ute som har begynt å planlegge allerede kanskje? :)
Det er jo så gøy!
Kanskje merkes at jeg er LITT klar for sommer.

Ha en fin kveld, vi blogges snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Helt klart , her planlegges det for fullt . God kveld til deg !

  SvarSlett
 2. Planleggingen er halve morroa, selv om det bare blir gjort halvparten :)
  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Herlig gyngestol, spennande med oppussing av gamle møbler!!
  Hos meg blir d sommer uten hage, kun terrasse i nye huset, så då blir d planting i potter og kar ;0)

  Flytte helg til helga, skal bli godt å komme i hus!

  God helg!

  Køem ib

  SvarSlett
 4. Kjenner også at planene for vår og sommer sniker seg på. Nå kom sollyset også og da blir en ekstra inspirert og full av energi. Tror jeg må ta en tur på torvet å handle litt blomster til inne :-) Fin helg til deg, klem Anita

  SvarSlett