11. februar 2013

Det ble semlor!


Hei!

Det ble semlor (fastelavensbolelr) i går. :)
Men det var på hengende håret for jeg måtte nesten slenge sammen bolledeigen for å rekke å bli ferdig før mannen skulle på jobb. Vi ville jo ha semlor alle tre. Jeg brukte makronfyll i bollene. Tror kanskje jeg brukte litt for mye for jeg ble nesten litt kvalm. Neste gang skal jeg være litt mer moderat... ;)

Det ble en veldig bra karnevalkostyme til Bertil. Nå håper jeg bare han er frisk til karnevalet på onsdag. Han er superforkjølet igjen! Barnehagebarn og vinter altså.

Skal prøve å få tatt et bilde på onsdag. Ha en fantastisk vinteruke!

2 kommentarer:

 1. Namnam - makronfyll i bollene hørtes godt ut. Jeg lager "kringler" med vaniljekrem og makronfyll. Og smører på med melis med romdråper i. Dette er også godt:)
  Bra du fikk bollene ferdig i tide.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Deilig med boller!!
  Spennande med makron i..

  Fin ny veke til deg!

  Klem

  SvarSlett