15. februar 2013

Matlaging på gang!Hei!

Jeg driver og blar i kokebøkene mine. Er skikkelig inspirert og klar for å lage god mat om dagen. I dag skal jeg prøve en hel stek av høyrygg i gryte på spisen. Kan bli spennende...

Lurer på om det også blir hjemmelaget vaniljeis til dessert, har aldri prøvd å lage is hjemme før.
Nei nå har jeg ikke tid til blogging lenger nå skal jeg og mannen til butikken og handle inn alt vi trenger. Vi blogges snart igjen! 

5 kommentarer:

 1. Det er så gøy å bla i kokebøker, få nye ideer og smake nye ting...
  Det blir sikkert kjempe godt!
  Lykke til!

  fin, fin helg til deg!

  klem

  SvarSlett
 2. Så flink du er, skulle ønske jeg også fant interessen for mat :)
  Ha en fortreffelig helg og lykke til med maten :)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 3. SÅ deilig det hørtes ut. Skulle ønske jeg også var interessert i å lage mat... Men selv om jeg ikke er glad i å lage mat, er jeg glad i å spise god mat da, og mannen min er heldigvis litt flinkere enn meg:) Det er jo viktig å utfylle hverandre også...
  Klem og God helg!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg er helt ny her hos deg. Hvordan gikk det med leiligheten du skulle hjelpe "Rune" med da? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sissel! Det prosjektet ble litt annerledes enn først planlagt. Rune hadde mange møbler fra huset han bodde i tidligere og jeg kjøpte bare inn et par gamle fine bord fra finn.no. Men vi spånet ut noen ideer sammen og han malte trappen hvit og reiv ned gardinbrettene takket være jentenes protester her på bloggen. :)

   Slett