28. februar 2013

Kjøkken på badet?


Bilde er lånt fra kvanum.com.


Hei!

Og god torsdag. :) 
Her er det fridag igjen, ukene svisjer forbi. Åtte uker igjen til termin nå... 
Er ikke sikker på om vi rekker å begynne på badet før lille kommer men jeg sitter og ser på noen løsninger. 

Vi har tenkt å bytte ut noen av skapene og skuffene inne på badet til noen dypere som også dekker større delen av veggen. Vi trenger mere plass. De tradisjonelle badeløsningene fra Kvänum er jo fantastisk fine. Minner veldig om bokhyllen mannen min har bygget. Se her

Ellers så har jeg funnet en leverandør som har fine kjøkkenløsninger som kunne ha passet på vårt bad. Kan man ha kjøkkenskap på badet? 

Trygve er jo så flink så han kan tilpasse og plassbygge for å få de rette detaljene... Jeg drømmer videre og så blogges vi snart! ;)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Vi har kjøkkenskap på badet. Ingen kommenterer det før vi forteller det selv. Hovedgrunnen var at vi ikke hadde råd til løsninger som den du viser. Vi fant ingen baderomsinnredninger i vår prisklasse som vi likte. Badet vårt er veldig stort så vi hadde behov for å "fylle opp" litt. Så vi dro til IKEA.

  SvarSlett
 2. Klart du kan ha kjøkkenskap på badet.
  Baderomsinnredningen du viser er jo kjempefin, men det er antakelig prisen også :)

  Lykke til både med termin og bad.

  :) Inger

  SvarSlett
 3. Mamma og de har kun kjøkken innredning på badet nede, så har de felt vasken nedi benkeplaten :) knall lekker... Og deilig å romslig innredning :) kjør på :) klems Diana

  SvarSlett
 4. Hei! Vi skal ha kjøkkenskap på badet. Har lest en del og sett ulike løsninger, og det virker som om det blir bedre plass i kjøkkenskapene faktisk:) Vi skal ha dype kjøkkenskuffer når vi pusser opp badet i hovedhuset på gårdet. DEILIG:) Lykke til med den lille i magen!:)

  SvarSlett