1. mars 2013

Frokost på gang!


Deilig morgen, frokost på gang!

Nydelig solvær i dag og jeg la meg i bra tid i går. Alltså ikke dødstrøtt når Bertil som vanlig vekket meg klokka sju. Jeg må si jeg lo litt da han spurte om ikke mamma og pappa kunne kjøpe en vekkerklokke til ham. Njaa tror vel ikke du trenger det akkurat... :)

I kveld er det middag med jobben. Som tur er så hadde mamma med seg mange klær til meg i helgen og jeg fant noe som passer. Jippi! Jeg brukte klær fra mammas garderobe sist jeg var gravid også. Jeg synes det er morsommere å kjøpe nye klær etterpå.

Så i dag skal jeg bare ut å finne strømpebukser som passer store mager. :)

Takk for tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg skjønner at det er flere av dere som har tenkt som oss at man kanskje kan ha kjøkkenskaper/skuffer på badet. Alltid fint å få litt tips.

Vi blogges snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Du vet at det finnes et vekkeklokke for barn med nattside og dagside. Det er foreldrene som stiller inn når dagen skal starte. Det brukes nok ofte en belønning hvis ungene klarer å være i sin egen seng til det blir dag.
    http://www.sprell.no/index.asp?side=produkt&pid=4300&x=KidsSleep%20Vekkerklokke%20Bl%E5

    SvarSlett
  2. For et koselig kjøkken. Håper du hadde en hyggelig kveld. D

    SvarSlett