11. mars 2013

Drømmer!


Hei! :)

Ja i disse dager drømmer jeg virkelig om vår og sommer. Og terrasseliv. Dørene mellom kjøkkenet og hagen som står åpne hele dagen lang. Og utover kvelden og natten.... Det er så herlig!

Gleder meg til syrinene blomstrer også, underbart. 

Nå merker jeg at jeg blir mer og mer lik farmor og pappa jo eldre jeg blir. Under vinteren gjorde ikke farmor noe annet enn å snakke om hvor herlig det skulle blir med lysere tider og vår. Og nå er pappa helt lik. Han gleder seg til å "möta våren i stugan". Altså han vil helst være på hytta når våren kommer. Og nå begynner altså jeg også. :)

Til sist i dag så vil jeg takke for alle kommentarer dere legger igjen her på bloggen, tusen takk! Det er så hyggelig med tilbakemeldinger av forskjellige slag og koselig å få vite hvem som er innom og leser.

Ha en fin dag alle sammen! :)

1 kommentar:

  1. Ja dette er ei tid vi alle går og drømmer om vår og sommer!! Tenk alle de nydelige fargene vi har i vente og ikke minst alle duftene!!
    Håper det snart kan bli litt varmere ute slik at en kan begynne med alle uteprosjektene!!
    Ha en kjempefin kveld!
    Klem fra Reidunn

    SvarSlett