10. mars 2013

Påskeris!


Hei! :)

Ja her har jo høner og egg vært fremme en stund allerede. Påskepynten er jo som vårpynt, det er vel derfor jeg liker den så godt. Og med nydelig vær i dag så blir det ekstra fint med vårpyntet hus.
Egentlig så har det vel vært veldig bra vær i det siste? Bare litt kaldt.
Hønene og eggene er med i år igjen. :)

Alltid når vi kommer til denne tiden på året så få jeg sånn lyst til å dra til London. Helt tilfeldig så har det blitt slik at vi har vært der ofte om våren og da er det så fint! Bare gå rundt og ta det helt med ro, se på alle fine hus og blomstrende trær i fine boligområder. 
Det er så koselig stemning i London!

I fjor hadde vi en kjempefin tur, jeg og mannen, da vi besøkte en venninne av meg. Da satt vi i solveggen ved en typisk blanksortmalt pub med masse blomster i flere timer. Vi drakk iskald hvitvin og bare koste oss. Det er livet!

Ha en fantastisk vårdag!

5 kommentarer:

 1. Oppfriskende og vakker påskepynt!:)

  Ønsker deg en fin søndag, klem Marit

  SvarSlett
 2. Så fint det var med litt påskeris. Jeg pynter aldri til påske, men nå ble jeg inspirert! Kanskje jeg må ut i skogen å plukke noen grener å pynte etterpå?! Men først skal huset vaskes:-) Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Helt enig,påskepynt=vår<3 Har pynta greina i kjøkkenvinduet med påske/vår egg;)
  Og nå gleder jeg meg ennå mer til fredag da jeg skal til London for første gang!!
  Flott søndag til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh kos deg masse! Der er det sikkert herlig stemning nå! :)

   Slett