31. mars 2013

Grønt glass!Hei!

Her nytes påskeledigheten. Fint vær men ujuj så kaldt!

Er det ikke fint med grønt glass?! Denne krukka fant jeg plutselig i kjelleren. Den stjal jeg fra mammas og pappas garasje for mange år siden. ;) (Det tror jeg ikke gjorde noe for mamma visste ikke at den hadde vært hennes en gang.) Grønt glass i fine former er en sånn ting som jeg aldri går lei.

Nå skal det ryddes og vaskes og skiftes litt på senger her, så mye jeg orker med den store magen altså. :)

Ha en fin dag så blogges vi!

2 kommentarer:

  1. Så fint glass med nydelige tulipaner..

    Ønsker deg en fortsatt fin påske, nyt de siste påskedagene.
    Klem fra Tonje Merethe

    SvarSlett
  2. kult glass med flotte tulipaner, er så glad i tulipaner. en fortsatt fin påske til deg og dine :-)

    SvarSlett