2. april 2013

Hva blir det til på badet?

Bildet er lånt fra Home and Cottage blogg.God kveld! :)

Etter en tur hos jordmor i dag så er jeg så lettet over at lille jentebebin nå ligger riktig vei i magen. Da er det bare å vente i spenning. :)

Og så planene på badet da. Jeg og Trygve som var så sikre på hvordan vi skulle gjøre det, har nå endret oss igjen. Etter en tur på Ikea i dag så fant vi ut at det ikke blir som først tenkt.
Vi tok en svipptur innom Home and cottage og fant dette nydelige skapet. Med perfekte mål for badet vårt! Så nå fikk vi noe å tenke på...
Vi har tenkt på grønne møbler der inne også så alt stemte kan man si.

Min kjære mann er i alle fall i full gang nå med å male det som skal males på badet før møblene kommer på plass, så ting skjer! (Tak og lister.)
Utrolig moro! Jeg blir så glad. :)


Nå må jeg tenke videre her, ha en fin kveld! ;)

2 kommentarer:

 1. Dette skapet har jeg også sett..berre lekker!!!!
  Et bad med dette skapet høres meget levende ut - lykke til med tenkingen!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. Det var jo et kjempeflott skap da!! Jeg vil også ha et stort skap på badet, men tanken min er å snekre det sjøl.. Med gamle dører og gamle lister rundt.. Men, mine snekkerferdigheter er av en slik karatkter at mannens hjelp behøves.. :P Og han er opptatt med alt anna jeg finner på ;)

  Så bra at hu har snudd seg :) Mi første satt med rompa ned i flere uker, og stanga hodet i ribbenet mitt, så jeg hadde så utrolig vondt der til slutt.. :P

  SvarSlett