27. juni 2013

Fine gamle glass


Hei!

Å lage egen saft og syltetøy hører sammen med sommeren! Pleier du å lage noe selv?

-family: Trebuchet MS, sans-serif;">Jeg har en mor som lager verdens godeste jordbærsaft. Jeg får også stadig leveranser av tyttebær-, solbær-, blåbær-, og jordbærsyltetøy som hun lager. 

Selv har jeg bare prøvd å lage plommemarmelade, den ble veldig god. Passet til ost.
Svigermor og svigerfar har et tre som oftest gir masse plommer!

Jeg har inspisert vårt kirsebærtre som vi fikk i bryllupsgave for fire år siden og i år kommer det endelig bær!!! Tidligere i år bandt jeg ned flere greiner slik at de ikke peker rett opp, tror nok det er det som har gjort susen. (Leste et sted at greiner som peker rett opp ikke gir frukt.)

Spørs vel om det blir noe sylt av morellene siden jeg hittil bare har sett fire stykk. ;)

Det er fint at man kan bruke de fine glassene til annet enn syltetøy. ;)

Jeg hadde tenkt å komme meg ut på tur i dag men det er skikkelig regntungt så det føles litt kjipt...
Mor i huset trenger trim!
Til uken starter jeg i hvert fall opp mitt treningskort på senteret igjen, som har vært fryst i noen måneder. Da skal det trimmes! :)

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Jeg har prøvd meg på rabarbrasaft i år, så håper jeg at det blir tid til å sylte blåbær og tyttebær til høsten. Lekre bilder! Ha en fin sommer og Lykke til med treningen!

  SvarSlett
 2. Jeg har vert følger av bloggen din en stund, og det rare er at i leselisten min på blogger.com så kommer alltid innleggene dine opp uten bilder, tenkte bare jeg skulle tipse deg om det i tilfelle det har noe med hvordan du legger ut bildene. Kanskje det er likt for andre også. Det gjør desverre ofte at jeg ikke klikker meg videre inn til bloggen, da det for min del ofte er bilde som fanger interessen først :-) men hver gang jeg er innom ser jeg jo at burde kikke innom oftere! Du har en fin blogg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemeldingen! Det visste jeg ikke. Vet ikke om det skjer hos flere, har ikke hørt noe om det i hvert fall. Er helt enig med deg i at det er bildene som er avgjørende! Takk! :)

   Slett