4. august 2013

En apelsinlåda!


Hei!

For en deilig sommer dette er, kan ikke huske sist det var så mange fine dager på så kort tid!

Nå er Lisa blitt tre måneder og plutselig går det så fint med henne. Hon er så fornøyd og blid og glad og jeg håper det er slik det skal bli fremover! Etter en litt tøff start da hun var mye utilpass virker det som det har gått seg til. De første tre månedene kan være tøffe for både baby og foreldre helt klart!

Siste tur vi hadde til min favvoloppis i Sverige så fant Trygve en hel kasse med fine gamle syltetøyglass. Jeg falt for kassen jeg! En fin apelsinlåda. :) Nå står den og lyser opp oppe på "skafferiskapet". Jeg har også tatt en tur i svigermors kjeller igjen og funnet en del fine ting som jeg gleder meg til å piffe opp huset med. Det kommer sikkert bilder. ;)

Ha en fin søndag!

4 kommentarer:

 1. Så bra at Lisa er blid og fornøyd! Triller gjerne en tur en dag :)

  Klem Sara

  SvarSlett
 2. Hei på deg;) Så koselig blogg;) Jeg har en datter på snart 4 mnd og føler også nå at ting begynner å fungere;) Hun er bare så herlig nå, prater og ler og ruller rundt og har til og med begynt å krabbe;) Kose deg masse med prinsessen din;) vil følge deg videre jeg! Ha ei god natt;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja akkurat sånn er det nå, for en forskjell! Man får kontakt. :) Takk for melding!

   Slett