3. august 2013


Hei!

Akkurat nå er det et merkelig vær her, akkurat som "lugnet före stormen". Det er helt stille og utrolig deilig ute med et helt spesielt, litt mørkt lys. Men om noen timer skal visst regnværet brake løs. :)

Så til dagens tema; såpedispensere. ;) Jeg har gått lei av dispensere som blir ødelagt og har begynt å kjøpe engangsdispensere igjen til hendene på badet. Noen flere som aldri klarer å finne dispensere som holder lenge?

Noen av såpeflaskene i interiørbutikker er jo så fine at man kan bruke de til å fylle på flere ganger uansett om de er tenkt til engangsbruk.
Akkurat disse er vel ikke superhot men fargen er jo veldig fin. :)

Jeg kjøper alltid to til badet siden vi har dobbel vask og jeg har lyst til å tipse om denne såpen. (Tror jeg betalte 10 kr stykk i en matvarebutikk, på noe slags salg da.) Den lukter kjempegodt, virkelig god duft! Og jeg må si at jeg liker flaskene til Palmolive. De funker veldig bra og har mange fine, duse farger på såpene.

Jeg gleder meg også til å bruke såpene jeg kjøpte på Zara Home. Det er så herlig å sette på plass friske blomster, rene håndklær og nye såper på et nyvasket bad. Mmmmm. 

Ha en finfin lørdag! :)

2 kommentarer:

  1. Å finne fine HOLDBARE dispensere er ikke lett nei. Selv har jeg tatt å fjernet etiketten på en brun gammeldags dusjsåpeflaske (med pumpe), og fått laget en stickers som står "Sæpe" på. Ble akkurat så nostalgisk og fint som jeg håpet på :).

    SvarSlett
  2. Jeg drar også etiketten av på helt vanlige håndsåpeflasker. De holder etterfylling noen ganger - så kjøper jeg en ny flaske. Jeg har Lano som min favoritt.

    SvarSlett