31. august 2013

Kan dette bli en tøff lampe tro?


Hei og god lørdag! 

Deilig med helg! Siden jeg har en mann som jobber alt annet enn vanlige tider så blir det litt rart på helgene noen ganger. Derfor er det så superkoselig med helger som denne når hele familien er samlet. :)

Han mannen min har kjøpt noen gamle billykter som er veldig kule, tror dere de kan bli kule som lampe? Jeg tror det hadde blitt fint med en gulvlampe i stua vår og han sier han har noen ideer om hvordan det kan gjøres. Eneste jeg lurer på er om den blir for "hot" for stua vår. ;) Han må gjøre foten litt klassisk så kan det funke, litt av en oppgave. Vi får se hva det blir til.
Ellers så er det jo skikkelig høst i dag og vi som skal på sensommerfest! Kanskje den siste for i år? (Nei det blir det forresten ikke for jeg skal jo på grillings hos kokken neste helg...) Pelletskaminen er i gang her og jeg skal ut å kjøpe ull på tilbud etterpå. No way back nå.

Eneste trøsten hva gjelder at sommeren er på hell er at vi ser på reiser til Hellas. En siste før snøen. Finnes det noe bedre? Elsker sol- og badreiser!!!

Ha en finfin helg du også så blogges vi snart igjen. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar