2. september 2013

Kill your darlings!


Hei!

Jeg har renset litt i stua i helgen. Mest i skuffer og skap men jeg har også fjernet kurven med pledd som sto på gulvet ved damestolen. Jeg må si at jo mer jeg fjerner i heimen jo mer fornøyd blir jeg. Jeg vet ikke om det har å gjøre med at jeg har to små barn og at det derfor blir veldig fort rotete eller om det har med moten i interiøret å gjøre eller hva det er. Men klart er i alle fall at jo flere darlings jeg tar livet av jo bedre trives jeg her hjemme.

For å ta pleddkurven som eksempel så var det nesten hver dag at Bertil snudde den oppned og dro alle pledd og puter utover gulvet. Hver kveld så måtte jeg rydde og sette tilbake. Nå har jeg puttet pleddene i skapene i bokhylla. (Jeg har mye fin plass der!) Kurven er veldig fin og praktisk men det er deilig at den er borte. Noen som kjenner seg igjen i dette? Her blir det i alle fall færre og færre ting og jeg liker det!

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Enig med deg.

  Av og til er det deilig med et lite ryddesjau. Enten man bare sette vekk litt ting, eller kaster.

  Jeg er fullstendig i selg, og kaste modus.
  Er på flyttefot og betrakter det som en renselsesprosess, for både hus og sjel ;) hehe

  SvarSlett
 2. Er liksom ei tid for alt, og godt å rydde noe vekk.

  Ser dette når jeg har barnebarn på besøk.

  Fin kveld til deg.

  :) Inger

  SvarSlett
 3. Åh, så bra å høre at det ikkje bare er meg som er sånn! Har ahtt mange runder i det siste halve året der ting ryker ut og vekk, elelr plasseres ute av synet! Mye er gitt vekk, eller kjørt på gjenbruken også!

  Har nok litt med mammarollen og vesla som er verdensmester i å finne tingene. Halleluja for planer om nytt stuebord - uten hylle under!

  Lykke til med videre rydding!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så flott de vitrineskapet er. Deilig med glassdører så slipper man alt støvet.
  Vi holder akkurat på å bygge et vitrineskap med gamle vinduer.

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett