29. august 2013

Trender!


Bildet er lånt herfra.

Hei!

Trender er ganske utrolige greier egentlig!
Nesten det aller første jeg skrev om her på bloggen var at jeg liker kobber på kjøkkenet. Du kan lese det her. Litt senere, i mai 2011 så skrev jeg et innlegg om at jeg tror at kobber kommer til å bli inn igjen. (Du kan lese innlegget her.) Nå to år etterpå ser jeg at jeg fikk rett. Nå kommer kobberet!
Det jeg synes er utrolig med trender er at først så vil ingen ta vare på hverken messing eller kobber, alt spraymales! Så går det et par år og så vil alle ha lysestaker av messing og lykter av kobber. Ganske vilt! Eller hva synes du?

Hva blir det neste store etter hvert da tro? Ikke helt enkelt å si siden det på en måte er mange trender som går samtidig. Jeg lurer på om ikke 70's Hollywood stil kommer til å bli skikkelig inn etter hvert. Store flådige sorte skinnmøbler, gullbrett med spritflaskene på og whiskeyglass av krystall. Da kommer nok møbler tilbake som vi aldri trodde skulle komme frem fra gjemselen. :) Kanskje vi til og med kommer til å se diskokuler rundt omkring i stuene?.. ;)

Jeg vil veldig gjerne høre hva du tenker og tror om trender!

1 kommentar:

  1. Her har det hengt kobber på kjøkkenet siden 1994. Mer og mer faktisk. Og jeg har også brukt messing. Men her på gården følger vi heller ingen trender.

    SvarSlett