26. september 2013

Flere bilder på veggen!


Hei!

Nå har hele familien vært en liten tur til Rhodos og er nå hjemme i huset igjen. Så deilig det var! Jeg hadde virkelig ikke lyst til å dra hjem fra ferieturen denne gangen. Det er vel noe med at de få dagene går enda fortere med små barn og med lille Lisa så er det ikke så lett å være ute i solen alle ganger heller. Nå har vi vært to ganger på Rhodos og jeg synes det er et veldig fint sted. Bra folk må jeg si!

Litt vemodig å komme hjem igjen og kjenne på at høsten er her for alvor men samtidig litt koselig. Nå er jeg i gang med planer for mange nye prosjekter i huset igjen og det er jo så gøy. :)


I de siste har jeg kjøpt noen nye rammer på loppis og jeg har noen fine kort som skulle opp på bildeveggen på kjøkkenet. I går ble det koselig innedag med litt fiksing og triksing. Det ble mye tøffere på veggen må jeg si, ferdigbilder kommer også.

De fine lysestakene fant jeg i svigermors kjeller. Stilige! Vasen er fra kremmerhuset.

Ha en kanondag så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar