27. september 2013

Forlenger sommerfølelsen på badet!


Hei!

Jeg vet at jeg har skrevet det før men jeg synes det er så fresht med litt strand- og vannfølelse på  badet. Friske blomster har jeg ofte her, noen ganger skjell og nå steiner. :) Jeg klarer virkelig ikke å være på en strand hvor det er fine ting og ikke plukke de med meg! Nå på Rhodos var det de nydeligste rundslipte steinene på stranda. En og en slank de ned i veska. ;)
Ikke tvil om at Bertil er en samler han også, vi hadde en del stein på terrassen utenfor rommet...

Nå har jeg pyntet med steinene på badet, det forlenger jo sommerfølelsen! 
Duftlyset er fra Zara Home, jeg kjøpte noen fine ting derfra i Spania i sommer. 

Ha en fin fredag og helg! :)

1 kommentar:

  1. Herlige bilder fra det flotte badet deres. Ja fine steiner finner ofte veien med hjem fra ferie her også, fint å bruke dem i interiøret slik du har gjort her. Fiiin helg til deg Jess.

    Klem

    SvarSlett