23. oktober 2013

Julesaker i oktober


God morgen onsdag!

Ja jeg skulle ha vært innom en tur i går kveld men da lå jeg på alle fire og skuret gulv. Så godt å bli ferdig med rommet. I dag flytter vi ned sengen tror jeg.

Siste kveldene har jeg surret rundt på nett og sett på lamper til soverommet. Vanskelig! Jeg klarer ikke en gang å skille på hva som er spisebordlamper og hva som kan egne seg til å "henge alene". Mens jeg så på lamper på den ene nettsiden etter den andre så oppdaget jeg plutselig at jeg satt og så på juleting. Og plutselig hadde jeg bestilt meg adventsstaker også. Fant så fine og enkle. På Ellos!
Her kan du se ellysestakene jeg har kjøpt meg. (Jeg har kjøpt de hvite da.)

Nei nå blir det litt mer kaffe ved kaminen før det er slutt på kosen og tid for jobb! 

2 kommentarer:

  1. Det var fine adventstaker!!!! Jeg har noen kjempestore jeg også, men jeg får ikke tak i pærer til de:-( Kjedelig når de kostet en del kroner! Likte så godt fargen på soverommet også. Gleder meg til å komme å se når det er ferdig:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja og G må komme å leke med B i nye rommet! :)

      Slett