22. oktober 2013

Status soverom og Photoshop


Hei hei!

Mens jeg sitter her og skriver så dundrer det i ørene mine. Det er Trygve med spikerpistolen i soverommet, han setter på plass listene igjen.

Ting går riktig vei! På bildet kan dere se halve rommet malt. Nå er det helt ferdig og fargen ser fin ut. Vi skal prøve å avslutte og bli ferdige en av de nærmeste dagene. Bertil lurer på hvorfor han må sove på en "matte" på gulvet. (Madrass. :)

Jeg har begynt å redigere mine bilder i Photoshop og det var ikke en dag for tidlig! Veldig moro. Litt etter litt mens man blogger så lærer man seg mer om foto og redigering, men det tar tid! 
Nå har jeg også en stor sorteringsjobb å gjøre på Macen. Dere som bruker Picasa vet jo at det programmet tar over bildefilene og sorterer litt som det vil... 
Skal bli deilig å få orden på sakene. Både her hjemme og på laptopen.

Jeg har forresten vært helt gærn i dag! Forteller mer om det i kveld. :)


6 kommentarer:

 1. Ser ingen bild her...WHYYY?!

  Återkommer senare, Klem Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm skumt, jag ser det nu. Tror det har att göra med Google+ som jag var inne och tryckte på förut. Fattar ingenting av det jag!

   Slett
 2. Tror det er fixat nu! Nån som ser bilden? :)

  SvarSlett
 3. Hei! Ser at du nevner Picasa. Lurer på hva du synes om det? Er det bra redigeringsprogram?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har jeg brukt masse! Enkelt å bruke men det har jo noen begrensninger som man oppdager etter hvert. Jeg synes det har en litt merkelig måte å sortere bildene på...

   Slett
  2. Takk for svar! Jeg skal prøve det ut en gang :)

   Slett