19. oktober 2013

Oppussing av soverommet!


Hallo!

Da er vi endelig i gang med oppussing av soverommet!
Eller egentlig gjesterommet, som skal bli vårt soverom igjen. Jeg har tatt første strøk i taket nå i ettermiddag. For å skjule kvistene som synes igjennom oljemalingen bruker vi Sperregrunn. I morgen begynner vi med maling. Helt vanlig hvit base.

Skikkelig kaos her nå forøvrig! Masse ting overalt, med Lisa på toppen. ;) Enda godt hun bare er fem måneder og ikke har begynt å krabbe ennå! Bertil sover hos farmor og farfar. Og Trygve jobber videre på lastebilsengen til Bertil, den blir så fin! (Her kan du se andre ting han har bygget til B.)

Jeg har så lyst til å finne den fineste fargen til veggene her inne men finner virkelig ingenting! Vi kan ikke ha en for mørk farge, vi har ikke et stort soverom. Ei heller en for lys, det har vi hatt. Jeg ønsker den perfekte, innbydende, lyse men mettede nyansen. Noen tips? ;)

Ha en fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:)
  Jeg ser at du skal pusse opp et soverom. Selv holder jeg på å pusse opp et helt hus som skal selges etterpå.
  Jeg har faktisk samme problemet som deg med et lite soverom. Foreløpig er det hvitt:) Synes det er litt deilig å kunne bruke de fargene jeg vil på innredning, tekstiler og gulv.
  Håper du finner ut av det:)
  Ha en fin lørdagskveld!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli bra.
  Og for en herlig stol :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en gammel stol som jeg egentlig aldri har brukt til noe vettugt men den var her på huset når vi tok over så jeg har ikke hjerte til å kaste den...

   Slett
 3. Hei!

  Synes selv det er vanskelig med veggfarge på soverommet, særlig når rommet er lite. Vi malte først helt hvitt (det var en forferdelig grønnfarge på veggene da vi overtok huset, så måtte male det hvitt før jeg klarte å se for meg noe annet :) ). Jeg følte det ble litt sterit hos oss. Nå har vi malt veggene i en farge som heter kalkgrå, og er veldig fornøyde! Det er en greige farge, så den passer til både varme og kalde toner. Jeg er veldig glad i å ha farger på tilbehør, og synes den funker som en god base på soverommet. Vi har innebygd garderobe på den ene veggen, dette har vi malt i hvitt. På den måten får vi reflektert lyset, uten at alle veggene må være hvite. Vet ikke om dette hjalp, men tenkte jeg kunne dele min erfaring i hvertfall:)

  Lykke til med valget, gleder meg til å se bilder av det det ferdige resultatet:)

  Hilsen Jeanette

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Jeanette! Har sett på kalkgrå, den er fin. En kar i Fargerikebutikken tipset meg om Hvit lin. Den virker å bli litt kald hos oss... Hva slags hvit har du på dine garderobedører? Vi har også en vegg med garderobedører og de har den der ferdige hvitfargen som dører og vinduer har. (I forhold til alt det andre som vi maler HELT hvitt.

   Slett
 4. Svar
  1. Det er en nydelig farge men jeg tror dessverre den blir for kald på vårt soverom. :(

   Slett
 5. Jeg har ikke vært borti Hvit lin, så vet ikke hvordan den er. Men hvis den er kald, kan den fort hvirke blåaktig. Vi har malt garderobedørene og foringslistene rundt i en farge som heter Stockholm, med litt glans i. Standardfargen synes jeg er for gul og matt. Stockholm er hvit med et hint av grått, derfor ser den veldig frisk ut, og reflekterer lyset veldig bra. Selv om det er litt grått i den, passer den veldig fint til varmere farger også. Vi har brukt den i hele huset på dører, vinduskarmer og tak. De fleste velger varme hvitnyanser som eggeskall ol., men de blir bare gulere med åra, noe jeg ikke liker så godt:)

  Hilsen Jeanette

  SvarSlett