21. oktober 2013

Vi går for denne!


Hei!

Her fortsetter kaoset! Jeg har endelig klart å overbevise Trygve om at han ikke kommer til å bruke sin ergometersykkel som har stått flott parkert i kjelleren de siste fem årene. Tror han har brukt den 3 ganger siden han kjøpte den. I helgen ga jeg den bort på finn.no. :)

Vi fortsetter å male tak, lister, vinduer og vi rydder i gamle ting som har vært lagret i gjesterommet. Vi må også rydde i kjelleren for å få plass til noen av tingene som nå må lagres der. Herlig. ;)

Jeg håper at vi kommer så langt at vi begynner med veggene på soverommet i dag. Vi prøver oss på fargen Blek sand fra Jotun. Jeg håper den blir lun og fin hos oss også. :) 
Det flotte bildet har jeg lånt fra Lady inspirasjonsblogg

Ha en fin uke, vi blogges!

1 kommentar:

  1. Så spennende det blir å se når dere er ferdig!!
    Likte fargen veldig godt:)
    Lykke til med malingen!!
    God klem fra Reidunn

    SvarSlett